Sayfa 810/811 İlkİlk ... 310710760800808809810811 SonSon
Arama sonucu : 6481 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Ha ha haaa, keşme ama kendi felsefesi ve değerleriyle yetiştirdiği 3 çocuğunun dan ikisi taze kan olarak işletmelerinin başına getirmiş. Birinin adı Murat, diğerinin Mustafa. Senin İT ölünce kurtulacağımızı mı zannettin ? Kısaca kurtuluş yok takii bedellilrede dışarı kaptırdığı 110 milyon lotu toplamadan.
    Ben çocukların farkındayım baştan beri cemtas in başında onları dikti , ama bu it gibi ne cocuklari ne başkası asla bu boesa da görünmedi , bu çok özel bir i.t ve nitelikli hırs.z ! ;)

2.  Alıntı Originally Posted by Gentootr Yazıyı Oku
    Ben çocukların farkındayım baştan beri cemtas in başında onları dikti , ama bu it gibi ne cocuklari ne başkası asla bu boesa da görünmedi , bu çok özel bir i.t ve nitelikli hırs.z ! ;)
    Bana babanı söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. (

3.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Bana babanı söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. (
    Yaw o söz arkadad olacak , baba dan rezilde çıkar vezirde )

4.  Alıntı Originally Posted by Gentootr Yazıyı Oku
    Yaw o söz arkadad olacak , baba dan rezilde çıkar vezirde )
    Arkadaş olacak derler halk arasında. Hakikat ise; zeka ve birçok huyun babadan oğula geçme oranı %75 iken çevrenin etkisi ise % 25 olarak açıklanırken başka bir araştırma da bunun yaşa göre değiştiğini vurguluyor.

5.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Ha ha haaa, keşme ama kendi felsefesi ve değerleriyle yetiştirdiği 3 çocuğunun dan ikisi taze kan olarak işletmelerinin başına getirmiş. Birinin adı Murat, diğerinin Mustafa. Senin İT ölünce kurtulacağımızı mı zannettin ? Kısaca kurtuluş yok takii bedellilrede dışarı kaptırdığı 110 milyon lotu toplamadan.
    Başkan nasıl bir duayendir ki bu bedelli de 110 mln lot kaptırıyor? dediğin rakamda % 7,333333 Allah gözünü doyursun demezler mi?

Bir diğer konuda adam ortada fol yok yumurta yok CEMTS da o hareketi çekerken aklı neredeymiş bu duayenimizin tatile mi çıkmış.

Hiç şöyle bakmış mı hisse USD olarak nerede? 2017 fiyatlarında

Hey gidi eskiden bir İzmirli Hoca vardı muazzam grafikler koyardı başka hisse cinsinden heygidi günler. Ne masallar anlatırdı be karşısında grafik bakmayı bilen yok zannederek
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,345
    Derler ,derler ... iyidir ismail seveni var sevmeyeni kayserinin bağrından koptu .. ne günlerdi o günler...
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Borsa yatırımcılığı, akrep dolu kavanozun dibindeki parayı çıplak elle almaktır.

Akreplere dikkat.

Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Hey gidi eskiden bir İzmirli Hoca vardı muazzam grafikler koyardı başka hisse cinsinden heygidi günler. Ne masallar anlatırdı be karşısında grafik bakmayı bilen yok zannederek
    Ben de severim sektördeki başka şirketlerin performansıyla mukayeseyi.
    Tabii, temel analize, yeni hikâyelere dayanarak takip şartıyla.
    Öyle biri gelmiş hisse almış, hareket olmuş... o ekstradır.
    Benimkisi rutin meşru gelişmeleri takip.
    Haa, patron evrakta oynama, kâr kaydırma gibi işlere girerse benim hesap zaten tutmaz.
    IT onu yapar mı?
    Yaşayıp görürüz.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Sayfa 810/811 İlkİlk ... 310710760800808809810811 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •