Sayfa 795/858 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845 ... SonSon
Arama sonucu : 6857 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Bazen Kemal Sunal şansı gerekiyor. Tam da kırılımın olduğu noktalarda doğru yöne denk gelirseniz bir de olacak ya kârda bekleyebilirseniz kazanıyorsunuz. Yani belirttiğiniz gibi bildiğinizde kazanamayabiliyorsunuz, bazen de bilip bilmeden kazanıyorsunuz.
    Bu işin sırrı zamanlama, tek abi sen doğru zamanda girdin borsaya, o yüzden şanslısın. Biz 1 yıldır suyuniçindeyiz
    İşin sırrı doğru zamanda giriş doğru zamanda çıkıştır
    Endekis yeni zirvesini görsün forumda kimseler kalmaz
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu işin sırrı zamanlama, tek abi sen doğru zamanda girdin borsaya, o yüzden şanslısın. Biz 1 yıldır suyuniçindeyiz
    İşin sırrı doğru zamanda giriş doğru zamanda çıkıştır
    Endekis yeni zirvesini görsün forumda kimseler kalmaz
    Evet abi. Sizin sayfanıza yazmıştım: Boğayım ama ucuzlamışken hisse almayı severim. Benimki böyle bilinçli olmadı. Kurslar tatile girdi, elimin boşluğu borsanın alım yerine denk geldi. 1 Ağustos'ta hummalı bir yaz kursu ve sonrasında eğitim-öğretim başlıyor. Haftada altı gün, 8.15-19.00 çalışma saatleri. Mecburen ayrılırım aranızdan.

3.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Acizane bist 100 10bin 10300 arasinda tasi taragi toplayip mali devretmek lazim. Oraya gidermi bilmem ama daha fazla hayal ve hulyalara kapilmayin. Bu endeks 8500 hatta 8000 e degmeden 12bin olamaz.
    Sene sonuna xu030 15500 at fava bekle

Bodrum lahmacunu dedim de neden o kadar pahalı? Koyunları Mars'ta otlatıp getirip lahmacun yapsan maliyet o kadar etmez.

5.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Evet abi. Sizin sayfanıza yazmıştım: Boğayım ama ucuzlamışken hisse almayı severim. Benimki böyle bilinçli olmadı. Kurslar tatile girdi, elimin boşluğu borsanın alım yerine denk geldi. 1 Ağustos'ta hummalı bir yaz kursu ve sonrasında eğitim-öğretim başlıyor. Haftada altı gün, 8.15-19.00 çalışma saatleri. Mecburen ayrılırım aranızdan.
    1 ağustosa kadar ralli sonra çıkarım diyorsun yani sonra siz naparsanız yapın, malda yalan mülkte yalan, al birazda sen oyalan der gibi bişii sezdim
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,211
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Bodrum lahmacunu dedim de neden o kadar pahalı? Koyunları Mars'ta otlatıp getirip lahmacun yapsan maliyet o kadar etmez.
    Marsa şu an 1 kg bir şey yollamak 200.000 dolar civarında.(Tek yön) ama ileriki onlarca yıl içinde bunun 130 dolara düşmesi bekleniyor.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya abi gördün mü
    10360 maliyet lönkü tutup kutuma gitseymişim böyük ikramiye çıkıcakmış. Şansa tükürem böyle vobunda icat edeninde deye saydurasım geliyi emme yabcak bişii yok.
    Geceye 11718 maliyet şort ile devam.
    Abi sabah hisseleri okuttum baktım S1 çok düşmüş parayı S1 gömdüm kapattım borsayı. Biraz yoğunum.

8. Seçimlerden önce Kılıçtaroğlu SGK yi batırmış diye meydan inlete. Akp kılıçtaroğlununnu evliya ilan edecek tilki vaaz veriyor

Sayfa 795/858 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •