Sayfa 806/1005 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: Viop LXV

1. Sizin yönettiğiniz bir fon mu
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    piyasa yönü takip açısından ZPLIBF tek geçerim.
    Sıradan bir insan

2.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Sizin yönettiğiniz bir fon mu
    Ben kurumsal çalışmıyorum uzun yıllardır. Kurumsal çalışsam burada yazmazdım.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    oyakc ..diyorum.

tamamen duygusal
    Emlak sana kıyağım olsun tekrar bakalım üstün körü baktım o tahta 26 kırarsa 30 falan dinlemez. Aklında bulunsun.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Akkuyu Nükleer Yönetim Kurulu Başkanı Anton Dedusenko: Akkuyu Nükleer Santrali Hisselerinin Yüzde 49'unu Satmak İçin Müzakereler Sürüyor-Bloomberg HT

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    eminim ki borsada yatırımcıyım diye dolaşan yüzbinlerce kişinin bunlardan haberi bile yoktur.
    Amerikan borsasında her türlü ETF var. Warren buffet bile siz hisse seçmekle uğraşmayın gidin endeks fonu alın diyor.
    TR de bu iş neden geride kaldı, popüler olamıyor? Höştadlar ortamlarda hiç bunlardan konuşmuyor

6. https://www.youtube.com/watch?v=QHQ5...el=BloombergHT

Bu ablanın bu lafları etmesi de çok ilginç olmuş. özellikçe shortcular iyi dinlesin.

7. Kısa pozisyon alınabiliyor mu bunlarda?

8. Daha ehil arkadaşlar yorum yaparlarsa ben de sevinirim. Sn Pit, Sn Zdx&Lunar Soul yorumlarından anladığım bu konuyu biliyorlar.

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Kısa pozisyon alınabiliyor mu bunlarda?
    Sıradan bir insan

Sayfa 806/1005 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •