Arama sonucu : 6741 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: BÝST XU100 Günlük Kapanýþ Tahmini KAPANIÞ METRE VIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Tebrikler... ve teþekkürler...
    Çýtak dayucuðumun yokluðundan istifade tereyaðýndan gýl çeker gibi kaptýk üc pivaný

10.007,01
    En az 10157,5757 kapamalýydý pala yanlýþ yaptý.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

2.  Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    En az 10157,5757 kapamalýydý pala yanlýþ yaptý.

Kürsüye çýkamadýðým zaman genelde bende öyle düþünüyorum, pala gram anlamýyor bu iþten deye
    Halbukisi ben yanlýþ hesapladým doðrusu böyle atýþ yapmakmýþ diye düþünmüþ olursan 1 týk daha tecrübe kazanýr ve bir sonraki atýþý ona göre yaparsýn
    Ama üzülme azimli sýcan mermeri deler derler, yarýn ki atýþýný saðlam sýk nokta atýþý olsun, al 6 puaný ve çýk kürsüye... Çýkmaz demeyin þansýnýzý deneyin
    Hamdým Piþtim Yandým

3.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku

Kürsüye çýkamadýðým zaman genelde bende öyle düþünüyorum, pala gram anlamýyor bu iþten deye
    Halbukisi ben yanlýþ hesapladým doðrusu böyle atýþ yapmakmýþ diye düþünmüþ olursan 1 týk daha tecrübe kazanýr ve bir sonraki atýþý ona göre yaparsýn
    Ama üzülme azimli sýcan mermeri deler derler, yarýn ki atýþýný saðlam sýk nokta atýþý olsun, al 6 puaný ve çýk kürsüye... Çýkmaz demeyin þansýnýzý deneyin
    Bana bunlarý yazarsýn ha. Sadece karma diyorum yarýn kendine dikkat et. Yazmýyorum hadi bakalým hodri meydan beni karakýzýlderilerin haberleþme aracý dayý ile karýþtýrma.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

4.  Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    Bana bunlarý yazarsýn ha. Sadece karma diyorum yarýn kendine dikkat et. Yazmýyorum hadi bakalým hodri meydan beni karakýzýlderilerin haberleþme aracý dayý ile karýþtýrma.
    Bozkurtum umarým bu yazýdan gereken mesajý almýþsýndýr.

5.  Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    Bozkurtum umarým bu yazýdan gereken mesajý almýþsýndýr.
    Bugün atýþ yapsaydýn hem listeyi deldirmezdik hemide sen 6 pivaný alýr kürsüye çýkardýn.
    Yabcak biþii yok,
    Kazanan haklýdýr.
    Hamdým Piþtim Yandým

6.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Bugün atýþ yapsaydýn hem listeyi deldirmezdik hemide sen 6 pivaný alýr kürsüye çýkardýn.
    Yabcak biþii yok,
    Kazanan haklýdýr.
    Yazmýcam dedirttin dün gece bana belkimde yazsam bu yazýna liste delinmez yazýcadým kim bilir.

7. Tebrikler...

Çýtak dayucuðum sýký dur sallýyorum 6 pivanlýk yarýn ki atýþý

10.069,31
    Hamdým Piþtim Yandým

02.07.2025 PERÞEMBE XU100 Günlük Kapanýþ Tahmini KAPANIÞ METRE VIII

Bozkurt : 10.069,31
    Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •