Sayfa 97/97 İlkİlk ... 4787959697
Arama sonucu : 773 madde; 769 - 773 arası.

Konu: TUPRS - Tüpraş

1.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    Günlük Dolares

Günlük TL

Paylaşım için teşekkür ederim. Aynı zamanda İran - İsrail savaşı bitip brent petrol tekrar 60-65 USD bandına inerse Tüpraş ters köşe yapabilir mi diye düşünmeden edemiyorum. 2025 2.Ç bilançosundan umutluyum.

2.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Paylaşım için teşekkür ederim. Aynı zamanda İran - İsrail savaşı bitip brent petrol tekrar 60-65 USD bandına inerse Tüpraş ters köşe yapabilir mi diye düşünmeden edemiyorum. 2025 2.Ç bilançosundan umutluyum.
    Haziran ayı iyi geleceği kesin bakalım dediğiniz gibi 2.Ç de iyi gelirse düşüşü bir nebze işler düzeldiğinde dengeler diye umuyorum. YTD.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

Normal piyasa şartlarında 200 TL civarlarına kısa vade de yükseliş yaşaması gerekir ytd.

200 TL civarları normal olanıdır tabi İsrail ve Amerika İran saldırmayı bırakırsa şuan için ateş yaptılar.Hürmüz boğazını kapatılma riski bence hala yüksek seviyede İran bok atıyorlar nükleer bombası var diye bence hürmüz boğazının kapatılması nükleer bombadan daha etkili güce sahiptir.borsa uzun vadeli düşüş trendinde olsa bile iç piyasada siyasi tartışmalara rağmen kırılgan piyasada tüpraş ralli yapabilir neden olmasın böyle bir ihtimal var.Ben temettü filan peşinde değilim neden tüpraş hissesi aldığı yazdım maliyetim 135 TL ytd...

Şuan ki görünümde yarında Tüpraş seansı primli kapatma ihtimali yüksektir ytd...

Sayfa 97/97 İlkİlk ... 4787959697

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •