Sayfa 210/215 İlkİlk ... 110160200208209210211212 ... SonSon
Arama sonucu : 1714 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Turist Ömer gibi dolanıp duruyorsun. Yap şu numaranı artık. Biliyorum indikatörlet şişti ama sen ne şişik indikatörler gösterdin ortama geçmişte. Bir Çarşamba da biz Gülek.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Neden tersini düşünmek istemiyorum,
    Çünkü
    Bugün 10300 ü gören bistte de kâr realizasyonu gelirse, önce bunu yamultuyorlar
    Hamdım Piştim Yandım

3. Şamaroğlanı olduğu için olabilü
    Hamdım Piştim Yandım

4. Konumuz 100 günlüğün üstünde kaliciysak eğer 200 günlük üstüne atıp rahatlamak olmalı.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5. Şamar oğlanı : monarşilerde şehzadelerin yerine dayak atılan erkek çocuğu.

Hem Doğu hem de Batı monarşilerinde görülen bir uygulamadır. Şehzadeye yakın yaşta ve genellikle düşük sosyal sınıflardan gelen bir erkek çocuğu, onun hataları nedeniyle dövülür; bunu gören şehzadenin aynı hataları tekrar etmeyeceği umulurdu.
    Hamdım Piştim Yandım

6. https://youtu.be/GIoFbbMYjVc?si=AVkyQeQjYIuJuJwp
    Yoksa Haktan dan beddua gelir haberin olsun..
    Atmadım say, akşama ön hazırlık. İyi birşey yaparsan değiştiririm.

7. Bu durumda endekis şehzade ise petoş şamaroğlanı oluyor
    Yani endekise göz dağı verilecekse, tabii bilemeyiz bu dağ mı yoksa göz mü
    Hamdım Piştim Yandım

8. Utanmazlar nerdeyse kızartacaklar taktayı, az yavaş vurun lem
    Şamaroğlanı deye gelen vuruy giden vuruy
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 210/215 İlkİlk ... 110160200208209210211212 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız