Sayfa 819/857 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829 ... SonSon
Arama sonucu : 6852 madde; 6,545 - 6,552 arası.

Konu: Viop LXV

Warren Buffet'in yatırım felsefesi anlatılırken "Enflasyonun zararlı etkileri konusunda uyarılarda bulunmuştur." ifadesi geçiyor. https://tr.wikipedia.org/wiki/Warren_Buffett Demek ki enflasyon verileri önemli.

BİST 100'de seans içinde büyük dalgalanmalar oldu bugün. Fiyat bir aşağı bir yukarı. Olayı masa tenisi izler gibi izliyorum bu hareketlerden faydalanacak kapasitem olmayınca. Yüzde elli şansım var. Param da azıcık ve ihtiyacım olan para değil zaten, nereye giderse gitsin.

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    BİST 100'de seans içinde büyük dalgalanmalar oldu bugün. Fiyat bir aşağı bir yukarı. Olayı masa tenisi izler gibi izliyorum bu hareketlerden faydalanacak kapasitem olmayınca. Yüzde elli şansım var. Param da azıcık ve ihtiyacım olan para değil zaten, nereye giderse gitsin.
    Siyaset gene sahnede ve hiç rahat bırakmıyor bezdirme politikası var haber Özal dokunulmazlığı güm

Doas tavana yakın geldi 197 .80 şimdi 184 TL lerde

Bir Banvit çözülmedi tavan hala YTD
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Vob a tepeden 200 pivan bastılar tek abi korkmuyon nu
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Vob a tepeden 200 pivan bastılar tek abi korkmuyon nu
    Hepi topu 4 bin lira paramı yardım sandığına para atar gibi atmıştım borsaya zaten abi.

6.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Hepi topu 4 bin lira paramı yardım sandığına para atar gibi atmıştım borsaya zaten abi.
    4 bin için ekran izlenir mi abi gözlerine yazık.

40bin zararım var bugün
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Siyaset gene sahnede ve hiç rahat bırakmıyor bezdirme politikası var haber Özal dokunulmazlığı güm

Doas tavana yakın geldi 197 .80 şimdi 184 TL lerde

Bir Banvit çözülmedi tavan hala YTD
    Abi, parayı kolay kazandırmıyor bu borsa. Yüklü meblağlar ve borçla borsaya girenler her direnç ve destekte sırasıyla diyabet, tansiyon, anksiyete vs. olur.

8.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Abi, parayı kolay kazandırmıyor bu borsa. Yüklü meblağlar ve borçla borsaya girenler her direnç ve destekte sırasıyla diyabet, tansiyon, anksiyete vs. olur.
    Ben dün verdim, doktora vereceğime bogazıma yiyyom hocam,

Sayfa 819/857 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •