Sayfa 357/359 İlkİlk ... 257307347355356357358359 SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. kuzu dayu sen 2006-2007-2008 tarzı bir oluşum bekliyorsun..birebir olmasa da senaryo benzer demene göre..ama 2006-2007 olayını zaten yaşadık şuan, geriye 2008 düşüşü kaldı..
    bu ortamın devamında 13.000 olup HEKTS ve SASA yı borsanın 13.000 lerinden satıp tekrar bunların tahtası kapanınca mı alacaz..çünkü 7600 diyorsun sonra..
    İkinci durum şu; tekrar 13.000 lerde 1 tane yatırımcı kalmaz borsada ve tepeden kime devredecek tahta sahipleri..
    çünkü biliyorki yatırımcı akp bitti ve CHP için isim önemli değil, kukla da gelse chp alacak..
    demem o ki; 13.000 sizin olsun, parayı furun orda, ben 7.000 lerde bekliyorum aşağıda..o zamana kadar siz borsada kazanın ben faizde..7.000 lerde buluşmak üzere..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    İkinci durum şu; tekrar 13.000 lerde 1 tane yatırımcı kalmaz borsada ve tepeden kime devredecek tahta sahipleri..
    cok pardon araya giricem ama insan psikolojisi yukselene atlamaya egilimlidir.

asil borsaya suan gelmeyen yatirimcilar 12.000-13.000 olursa atlarlar.

Mal onlara dagitilir

Suan SASA ve HEKTAS yatirimcisinin 90% i tepelerden trene atlayan, kendini uyanik sananlar.

Tarih kendini surekli tekerrur eder.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    DEGERLI OKUYUCULARIM....

bu topik 9000 e dustugumuz.....23 MART TARIHINDE ACILDI......

dediki.....MAL ALACAGIM......3 AY SURECEK MALA YERLESMEM.....

dediki.....MALDAKILER.....sakin satmayin bak ben MAL ALACAGIM.....

23 MART.....3 AY.....NE ZAMAN DOLUYOR.....23 HAZIRAN.....

23 haziranda son iki spekulatif kaardi da aldim.....HEKTAS VE SASA....graflarini astim aldim dedim.....

3 ay bitti....BENDE MALIMI ALDIM.....hepsini yazdim.....

simdi....

bi suru....kafadan kontak....ceplerinde bes kuru para kalmamis....serseri....gelip....NIYE BENDE MALDA DEGILIM.....

TREN KALKTI....

ben ne kadar geri zekaliyim diyecek.....

onlara sadece aciyin.....ellemeyin....birakin surunsunler....onlarda soyulmak ucun yaratildilar...VELINIMETLERIMIZ.
    DEGERLI OKUYUCULARIM....

3 AY 10 GUN ONCE ACILAN BU TOPIKTE.....

ne dediysem onu yaptim....HICBIRSEY beni planlarimdan alikoyamadi....

TEK SEY DEGISTI....bu topikte.....

HEDEF FEYZA-2 OLDU.....yerine.....BIR AYU RALLISI OLACAK.....13 000 DE SONLANAN....

neden.....bu degisimi yaptim.....

cunkii....CHP INTIHAR ETTI.....erken secim kalkti....3 yil daha bu hukumetleyiz dedim.....ve bunu sagliyan ekremide yerden yere furdum.

bana kiziyorlar....cogu dostum.....cevdet gibi....ossun....

BEN DOGRULARI SOYLEYEYIM....ONLAR BANA KUFRETSIN....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4. Kuzu emmi, dün bugün ki tepesini geçmezse AYU rallisi iptal demiştin. AYU rallisi konusunda emin misin? 10.800'e düzeltmesiz gider miyiz diyorsun. Bir de bankalar artışa devam mı yoksa sanayi ve diğer hisseler mi taşıyacak bundan sonra sence

Alıntı Originally Posted by Apprentice Yazıyı Oku
    Kuzu emmi, dün bugün ki tepesini geçmezse AYU rallisi iptal demiştin. AYU rallisi konusunda emin misin? 10.800'e düzeltmesiz gider miyiz diyorsun. Bir de bankalar artışa devam mı yoksa sanayi ve diğer hisseler mi taşıyacak bundan sonra sence
    OMASI GEREKIR....

fiyat ve zaman....AYU RALLISI SART DIYOR....IC DINAMIKLER....PARANIN GERCEK DEGERI....BUNU SART YAPIYOR.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3 YIL DAHA BU HUKUMETLEYIZ.....

buda....AYU RALLISINI SART YAPIYOR......

benim kizginligim buna....buna sebeb olan ekrem e....BUNDAN....

size....heryazimda....duygularla degil....REALITY lerle dusunun dedim.....

REALITY.....bir suru olay olmus....kurultay....o bu....kim hakli....kim haksiz....vesaire....

ONEMLI OLAN NEDIR.....

SONUCLARDIR....

nedir o.....

ERKEN SECIM OLDU.....CHP INTIHAR ETTI.....TEK GUNDEMI VAR.....EKREM.

8. 3 sene dayanmaz bu ortamda..
    farzedelim dayandı ..millet salak mı 3 sene sonra değişecek iktidarda borsada mala girsin..
    girmedi diyelim ve 2 senede borsa 2 ye katladı diyelim..
    yine millet salak mı 1 sene sonra seçim olup düzen sıfırlanacağını bile bile mala girsin..
    özeti şuki;
    hükümetin görevi şuanda sonladı dayucum..resetleme şart, resetleme gelene kadar sürünür borsa..
    erken seçim borsa için iyi..
    yoksa sürünürüz..
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    3 YIL DAHA BU HUKUMETLEYIZ.....

buda....AYU RALLISINI SART YAPIYOR......

benim kizginligim buna....buna sebeb olan ekrem e....BUNDAN....
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Sayfa 357/359 İlkİlk ... 257307347355356357358359 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •