Sayfa 840/1005 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: Viop LXV

1. bozkurt,

bendeki kchol senin lotların mı erken çıktın
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Yarın kapanışa ÇUVAL karar verecek.
    yarışmacı arkadaşlara başarılar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Enflasyonun olmaması ya da düşük olması ekonomide başka nelere yarayışlıdır bilemiyorum. Borsadaki hissen ikiye katlasa enflasyon üçe katlasa zararda olmuş olursun. Hâliyle para borsadan çıkar, dışarıya yönelir. Enflasyon yoksa para kazançlı bir yer arar... Lan!?.

4. Benim sistemim şu kendime üç beş eşek buldum. Bunları gün içinde al sat al sat. Komisyon vermeden hedef ilk önce sigara parası sonra ekmek arası döner sonra emekli yevmiyesi olarak belirledim. Bazen yarım emekli maaşı da çıktığı oluyor. Her gün aynı mantıkla hareket ediyorum. Çok nadir ekside bitiriyorum günü. Ama bunları komisyonsuz Midas ve veri ücreti ödediğimiz Gedik ile birde bilgisayar dan gündemi takip ederek yapıyoruz. Biz üç kişiyiz. Bir arkadaşım %50 yaptı üç ayda hanımında komple S1 olduğu için yüklü. 1,5 milyon K lik. Ona düğünleri S1 alıp sattırıyorum. Benim maliyet 18 olmadığını için S1 de onun gibi rahatlıkla dalmıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    niyse yabancıya gitmiyo en azından ... vobu bırakın mı gerçekten.

emekliye mi ayırdık senide.
    Aynen başganım malülen emekliye ayırdılar
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bozkurt,

bendeki kchol senin lotların mı erken çıktın
    Bu arenada tek kazandığım takta kchol oldu sindoma abi petoştan kurtulamadım paramı geri vermiyor.
    Borsaya geri dönüş yapsam eğer, kchol den başka tahtada işlem yapmazdım, kaadının değerini bil
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynen başganım malülen emekliye ayırdılar
    Bir ara gara oğlanlar sinirli sinirli gıvranıyorlardı seni mi emekliye ayırdılar reisim hünkârım

Çizgiyi yanlış çekmediysem adamlar teknik çalışıyor. Direksiyon hakimiyetini kaybedecek gibi olmuşlar ama nihayet yollarını düzleyip bir buçuk yıllık trendin üstüne çıkmayı başarmışlar. BİST 100 aylık: https://invst.ly/1b900-

Sayfa 840/1005 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •