Sayfa 429/430 İlkİlk ... 329379419427428429430 SonSon
Arama sonucu : 3433 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,508
    Bir iktidar değişiminde bu malları elinden almak ne güzel olurdu,işte ondan devamlı çevreye korku saliyor,bize dokunursanız sizi cehennem ateşinde yakarım diyor,bende ne diyorum,cürmünüz kadar yakarsınız,bu millet aptal salak değil artık...

Milli Savunma Bakanlığı : 6 Temmuz 2025 tarihinde, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 852 Rakımlı Tepe’de bölücü terör örgütü mensupları tarafından kullanılan bir mağarada icra edilen arama tarama faaliyetinde, metan gazından etkilenen dört kahraman silah arkadaşımız daha şehit olmuş, şehit olan personel sayısı on ikiye yükselmiştir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,508
    Endex 10300 oluyor,belirli baş banka vs gidiyor,gitmeyenler sayıklıyor,endex tekrar aşağı saldığında hepsi paldır küldür düşüyor

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. günaydınlar

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Yada gaz maskesi olmalı artı biyolojik gaz maskesi bile vardı Gaziantep 5 Zırhlı Tugay da 82 yılında.

Digeri çok basitti bizdeki.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7. Bu kafayla bu memlekette ot bitmez.!

Borsa mı? böyle gündem de borsa mı olur? nerden girersen gir zarar, enflasyon kazığı da promosyon.!!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 429/430 İlkİlk ... 329379419427428429430 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •