Sayfa 873/1005 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,977 - 6,984 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    "Silah bırakma" ömrühayatım boyunca ülkem adına aldığım en güzel haberlerden biridir... Ekrana sürekli bakmak büyülüyor sanki insanı. En iyisi uzak kalmak ekrandan, uzak kalabilmek içinse ihtiyacın olmayan parayı borsaya yatırmış olman gerekiyor.
    ne karşılığı silah bırakıyorlar (perde arkasında neler konuşuluyor) neden kamuoyu ile bu konuda bir şey paylaşılmıyor bilen var mı acaba?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Mekânı cennet olsun yiğitlerimizin.

ŞEHİT

Şehitler yatmaktadır kalbimizin en derininde
    Her anımsamanın anmanın anının ötesinde

Yıkanmıştır al kanlarıyla memleket toprakları
    Havada kuş izi var cennettedir al sancakları

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İhtiyacın olmuyan parayı borsaya yatırmış olman gerekiyormuş Ayasofya abi
    Bizim paraya ihtiyacımız var ondan yükselmiyor petoş ellam
    Reisim hünkârım para ihtiyacım yok normalde paranın yarısını fizikiye gömdüm. Borsada 120 bin bıraktım. Site nin ve bir arkadaşın ihtiyacı için satmam gerekti. Normalde fizikileri bozdursam ekside değildim. Nasip değilmiş güzel para kaçtı. Günü döner parası ile kapadım

4.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Piyasayla raks edebilmek için piyasanın ayaklarına bakmak lazım abi. Gel gör ki benim gibi kapasitesiz, ahenksiz biri için her gün raks zor. Ben de aylık, yıllık hareketlerine bakıyorum piyasanın. Anladığım kadarıyla Bozkurt abi de benim gibi.
    Yok abi ben senin gibi zamanlama yapamam, aylarca suyuniçinde beklerim, bak 1bucuk yıldır kaç tane sayfa eksilttik
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...11#post6632311
    Yani diyeceğim şudur ki,
    "İhtiyacın olmuyan parayı borsaya yatır. " kalıplaşmış bir cümle bana göre, kaç sene ihtiyacın olmuyacak? 5 mi 10 mu yohusa ölünce mi
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reisim hünkârım para ihtiyacım yok normalde paranın yarısını fizikiye gömdüm. Borsada 120 bin bıraktım. Site nin ve bir arkadaşın ihtiyacı için satmam gerekti. Normalde fizikileri bozdursam ekside değildim. Nasip değilmiş güzel para kaçtı. Günü döner parası ile kapadım
    Benim mahdum sabah annesine mesaj atmış, bu akşam mesaiye kalıcam beni merak etmeyin deye. Kerata üc guruş fazla kazanmak için fabrikada fazla mesai yapıyor. Halbukisi paraya ihtiyacı yok, ekmek elden su gölden, oysaki evin tüm ihtiyacını ben karşılıyorum
    Anasına sorucam sende mi oğlanın keseyi sırtına diktin deye, çok paragöz oldu. Evlenmeden önce evim arabam olsun istiyor.
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim mahdum sabah annesine mesaj atmış, bu akşam mesaiye kalıcam beni merak etmeyin deye. Kerata üc guruş fazla kazanmak için fabrikada fazla mesai yapıyor. Halbukisi paraya ihtiyacı yok, ekmek elden su gölden, oysaki evin tüm ihtiyacını ben karşılıyorum
    Anasına sorucam sende mi oğlanın keseyi sırtına diktin deye, çok paragöz oldu. Evlenmeden önce evim arabam olsun istiyor.
    Ahahhaha seninki iyiymiş, benim velet öğrenci kartı olduğu halde yol parasını alıyor, işe ğidiyor ceremesini ben çekiyorum,
    Geçen konuşuyoz hanımda var, bak dedim elime, ne verirsen o gelir senle dedim, kaos çıktı

7. Otel anasını satim

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok abi ben senin gibi zamanlama yapamam, aylarca suyuniçinde beklerim, bak 1bucuk yıldır kaç tane sayfa eksilttik
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...11#post6632311
    Yani diyeceğim şudur ki,
    "İhtiyacın olmuyan parayı borsaya yatır. " kalıplaşmış bir cümle bana göre, kaç sene ihtiyacın olmuyacak? 5 mi 10 mu yohusa ölünce mi
    Abi borçsuz, kredisiz, kaldıraçsız; asıl mesleğini ihmal etmeyecek, ailene karşı seni aciz içinde bırakmayacak tarzda borsaya ya da herhangi bir araca yatırım yap yani gözü para hırsı bürümesin... Bulaşık makinesi aldık, herkes mutlu. (Yolun başındakiler için konuyu iyice açtım abi, sizin bunları kastettiğimi bildiğinizi biliyorum. Muhabbet olsun diye...)
    Son düzenleme : TEK; 07-07-2025 saat: 20:17.

Sayfa 873/1005 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •