Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Mekânı cennet olsun yiğitlerimizin.
ŞEHİT
Şehitler yatmaktadır kalbimizin en derininde
Her anımsamanın anmanın anının ötesinde
Yıkanmıştır al kanlarıyla memleket toprakları
Havada kuş izi var cennettedir al sancakları
Yok abi ben senin gibi zamanlama yapamam, aylarca suyuniçinde beklerim, bak 1bucuk yıldır kaç tane sayfa eksilttik
https://www.hisse.net/topluluk/showt...11#post6632311
Yani diyeceğim şudur ki,
"İhtiyacın olmuyan parayı borsaya yatır. " kalıplaşmış bir cümle bana göre, kaç sene ihtiyacın olmuyacak? 5 mi 10 mu yohusa ölünce mi
Hamdım Piştim Yandım
Benim mahdum sabah annesine mesaj atmış, bu akşam mesaiye kalıcam beni merak etmeyin deye. Kerata üc guruş fazla kazanmak için fabrikada fazla mesai yapıyor. Halbukisi paraya ihtiyacı yok, ekmek elden su gölden, oysaki evin tüm ihtiyacını ben karşılıyorum
Anasına sorucam sende mi oğlanın keseyi sırtına diktin deye, çok paragöz oldu. Evlenmeden önce evim arabam olsun istiyor.
Hamdım Piştim Yandım
Otel anasını satim![]()
Abi borçsuz, kredisiz, kaldıraçsız; asıl mesleğini ihmal etmeyecek, ailene karşı seni aciz içinde bırakmayacak tarzda borsaya ya da herhangi bir araca yatırım yap yani gözü para hırsı bürümesin... Bulaşık makinesi aldık, herkes mutlu. (Yolun başındakiler için konuyu iyice açtım abi, sizin bunları kastettiğimi bildiğinizi biliyorum. Muhabbet olsun diye...)
Son düzenleme : TEK; 07-07-2025 saat: 20:17.
Yer İmleri