Sayfa 772/792 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782 ... SonSon
Arama sonucu : 6330 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Antalya'nın Manavgat ilçesindeki hayvanat bahçesinden kaçıp tarlada bekçilik yapan bir vatandaşa saldırdıktan sonra ormanlık alana kaçan aslanın vurularak itlaf edildiği ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kır'ın eşi Gülperi Kır, AA muhabirine, olay anında eşinin yanında olduğunu söyledi.

Fıstık tarlasında sulama sistemlerini açtıktan sonra eşiyle yattıklarını anlatan Kır, "Saat 03.30-04.00 civarıydı. Sivrisinekten korunmak için üzerimize battaniye örttük. Ezan okundu, namaz kılayım diye doğrulmaya çalıştım ama kalkamadım. Bir anda sol ayağıma bir şeyin dokunduğunu hissettim. Isırdı zannettim, 'Köpek mi, kedi mi?' diye düşündüm. Bir toparlandım, baktım kocaman bir şey, önce köpek sandım." diye konuştu.

Saldırı anında büyük panik yaşadıklarını anlatan Gülperi Kır, "Eşim kalktı, üstümüzde hem askeri ceket vardı hem battaniye. 15-20 dakika mücadele ettik. Çocuğumu, kardeşimi, komşuyu aradım, onlar geldi. Sonra aslan bayağı bir uzaklaştı, 15-20 metre ileri gitti. Dört araba, polis, jandarma geldi. Işıklarla fıstık tarlasının öteki ucundan aslanın gittiğini gördüler, geri çıktılar." ifadelerini kullandı.

Yaşadıklarına inanamadığını belirten Kır, "Rüyamda görsem inanmazdım. Beş litrelik su bidonu vardı, aslanın üzerine attım, hiçbir şey yapamadım.

Süleyman Kır'ın oğlu Ahmet Kır ise aslanın saldırısına uğrayan babasının videosunu yayımladı.

Videoda Kır, "Üstümde battaniye vardı. Battaniyeyi kaldırdığımda aslanın üzerime çöktüğünü gördüm. Aslanla bir süre boğuştuk. Yardım istedik, çevrede kimse yoktu. Bu sırada aslan baldırımı ve boynumu ısırdı. Boynunu yakalayarak sıktım, o esnada kaçtı. Yaklaşık on metre uzaklaşıp dikildi. O sırada kolluk kuvvetleri geldi." ifadelerini kullandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. sözcü ve halk tv'nin aynı anda 10 gün boyunca karartılacak olması hayra alamet değil.

3. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Saçmalamanın da bir sınırı olmalı, tanesi 6 milyon gaymeye bungalov kiralandığı nerede görülmüş?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Metan aynı karbondioksit gibi zehirli değil boğucudur, metanın esas tehlikesi patlayıcı (gruzu) olmasıdır, nereden aklıma geldiyse?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku

Amerikada tedavüllde dolaşqn en yüjsek para 100 dollar (daha yükseğide var ama bazıısı 40 yıldır bazısı 100 yıldır basılmıyormuş)
    Bizdee doların 40 ta biri değerindeki paramızın en büyük banknotu 5 ddolar değil hhalen orada sayıklıyoruz. Şşu durumda bizim en büyük bankmotumuzun 4.000 yada 5.000 tl olması gerrekiyyor. Nastçdan sonra bence en komik 2. Ekonomik uygulamamız piyasada en büyük para birimimizin 5 dolarr olmasıdır.
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Saçmalamanın da bir sınırı olmalı, tanesi 6 milyon gaymeye bungalov kiralandığı nerede görülmüş?
    105 kişi sosyal medya üzerinden bungalov kiralama vaadiyle dolandırıldı.
    8 şüpheli Diyarbakır merkezli dört ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.
    6 şüpheli tutuklanırken, 2 kişi serbest bırakıldı.
    636 milyon 893 bin 14 TL haksız kazanç elde edildiği tespit edildi.
    Banka ve kripto hesaplarında 173 milyon 504 bin 328 TL işlem hacmi bulundu.

Bu adamlar 173 milyon hacmi ile 636 milyon haksız kazanç elde ediyorlarsa madalya verilmeli, MB da istihdam edilmeli.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8. Ben Osmanlıca öğrenmek için dersler aldım.

Ne zaman karşılaşsam, bir Osmanlı met'ni görsem okumaya çalışır, okurum.

Adam 100 sene önce yazmış, okudum.

Bu millet adam olmaz..!

Hamza Yardımcıoğlu.

Sayfa 772/792 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •