Sayfa 2313/2314 İlkİlk ... 131318132213226323032311231223132314 SonSon
Arama sonucu : 18505 madde; 18,497 - 18,504 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaaaa..!

benden şikayetçi olduysan, yazmayı bırakayım..........

............
    Yok be ya... Senden niye şikayetçi olayım abi? Havalar sıcaklayınca, ilaçları içmeyi unutuyorum, ayvayı yiyorum tabii...
    @erefefik

Ce Ha Pe 3. lige düşer

Darbesever, rusvetçi, diktatör, faşist, ekmediği yerden biçen.
    Esed'le arkadaş, Ingiliz muhibbi, ulkesini gavura şikayet eden bir partinin kaderi ..

Bebecan bu sefer akıllı davranmalı.
    Ce Ha Pe'nin kuyruğuna takılmamalı.

Bak tv'de Bahçeli konuşuyor. Dinle.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bu 0101'in nicki bunu şikayet ediniz. Ben şikayet ettim. Tekrar tekrar şikayet edilebiliyor.10 tane nicki var. Çok önemli haber var, yazacaktım, insicamım bozuldu.
    Defolunuz, gidiniz efendim. Kendinize başka bir eğlence bulunuz.
    Aywaaa..!
    Benim boyle ismim yok...

Benden şikâyetçi misin?
    Degil misin?
    Bir karar verene kadar yazmayacağım.

Keyfim kaçtı.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.

4. Kimseye yazma diyemem ama senin başka nicklerin var. Sorun değil de sağlık sorunum olduğunu yazdıktan sonra gelip rahatsız etmek, hele arka arkaya 3 taciz mesaj yazıldıktan sonra kriz geçirdim diye yazdıktan sonra arka arkaya 3 taciz mesajı yazmak çok ayıp çok.

Mesela hüdhüd kuşları diye haber vardı, istihbari haber olduğunu yazıp, kopyaladım. Tweetin altındaki mesajlara bakmak lazım diye yazmışım:
    Dikkati çeken bazı vilayet isimleri var, mesela Şırnak 5 kez geçmiş, Elazığ 3, Muğla, Iğdır, Erzincan, Bingöl, Hakkari, Nusaybin, Diyarbakır, Hatay, Urfa, Osmaniye, Siirt geçmiş.
    Gusholder Haber Bülteni
    @gusholderhaber

Elazığ’da hüdhüd kuşu görüldü.

Hüdhüd kuşu, halk arasında önemli bir haber veya mesaj getiren kuş olarak bilinir.
    Apo'nun ''Terörsüz Türkiye'' mesajı sonrası, İmamoğlu'nun diploması İÜ'de görüşülmeye başlamış, diploma iptal edilmiş, İmamoğlu gözaltına alınmıştı.
    pkk'nın silah bırakma haberleri sonrası ise 12 şehit var. Metan zehirlenmesi deniliyor. Metan tutuşup, patlamamış, metan zehirli değildir.
    Mağara yer altında değil, dağın zirvesine yakın bir yerde, orada oksijenin bitmesi söz konusu değil.
    @erefefik

5. İşte şimdi de böyle bir haber var. Aslında dün gördüm, yazmak da hiç içimden gelmedi:

https://x.com/pusholder/status/1942202895438323797

Pusholder
    @pusholder
    Aslan saldırısına uğrayan vatandaş: "Aslanı boynundan tutunca 10 metre ileri gitti. Boynunu sıkmasam o beni gırtlaklayacaktı. At büyüklüğündeydi."
    Aslan derhal öldürülmüş, halbuki uyuşturucu iğne ile uyutulup, yeniden kafese konulabilirdi. Mesaj veriliyor.
    Ne alakası var denilebilir de bir gün önce Pakistan'da da benzer bir haber var:

https://x.com/onediocom/status/1941771996682936478

Onedio
    @onediocom
    Pakistan’da evde beslenen bir aslan, duvardan atlayıp sokağa çıkarak insanlara saldırdı.

📌Olayda bir kadın ile iki çocuk yaralandı.
    Linkte video var. İsrail'in, İran operasyonunun ismi; Yükselen Aslan'dı.
    @erefefik

6. Ben kırmamak için düşündüklerimi olduğu gibi yazamıyorum, yumuşatarak yazıyorum, siz gelip beni rahatsız ediyorsunuz efendim.

Ben de yazmıyorum işte... Ara veriyorum. Çok ayıp çok. Siyonist Yahudi yapmaz bunu...
    @erefefik

7. Ahaaaaa...

https://www.pembepusula.org/kahire-d...yarali/293191/

Kahire'de telekomünikasyon şirketi binasında yangın: 4 ölü, 22 yaralı
    Mısır'da tüm iletişim kopmuş. Mısır borsası kapanmış. Yahudi Sisi, kıymetli valideni eşşekler kovalaya...
    @erefefik

Aywaaaa...!
    Seviliyorsun.

Sayfa 2313/2314 İlkİlk ... 131318132213226323032311231223132314 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •