Ce Ha Pe 3. lige düşer
Darbesever, rusvetçi, diktatör, faşist, ekmediği yerden biçen.
Esed'le arkadaş, Ingiliz muhibbi, ulkesini gavura şikayet eden bir partinin kaderi ..
Bebecan bu sefer akıllı davranmalı.
Ce Ha Pe'nin kuyruğuna takılmamalı.
Bak tv'de Bahçeli konuşuyor. Dinle.
Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
"Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
Kimseye yazma diyemem ama senin başka nicklerin var. Sorun değil de sağlık sorunum olduğunu yazdıktan sonra gelip rahatsız etmek, hele arka arkaya 3 taciz mesaj yazıldıktan sonra kriz geçirdim diye yazdıktan sonra arka arkaya 3 taciz mesajı yazmak çok ayıp çok.
Mesela hüdhüd kuşları diye haber vardı, istihbari haber olduğunu yazıp, kopyaladım. Tweetin altındaki mesajlara bakmak lazım diye yazmışım:
Dikkati çeken bazı vilayet isimleri var, mesela Şırnak 5 kez geçmiş, Elazığ 3, Muğla, Iğdır, Erzincan, Bingöl, Hakkari, Nusaybin, Diyarbakır, Hatay, Urfa, Osmaniye, Siirt geçmiş.Apo'nun ''Terörsüz Türkiye'' mesajı sonrası, İmamoğlu'nun diploması İÜ'de görüşülmeye başlamış, diploma iptal edilmiş, İmamoğlu gözaltına alınmıştı.Gusholder Haber Bülteni
@gusholderhaber
Elazığ’da hüdhüd kuşu görüldü.
Hüdhüd kuşu, halk arasında önemli bir haber veya mesaj getiren kuş olarak bilinir.
pkk'nın silah bırakma haberleri sonrası ise 12 şehit var. Metan zehirlenmesi deniliyor. Metan tutuşup, patlamamış, metan zehirli değildir.
Mağara yer altında değil, dağın zirvesine yakın bir yerde, orada oksijenin bitmesi söz konusu değil.
@erefefik
İşte şimdi de böyle bir haber var. Aslında dün gördüm, yazmak da hiç içimden gelmedi:
https://x.com/pusholder/status/1942202895438323797
Aslan derhal öldürülmüş, halbuki uyuşturucu iğne ile uyutulup, yeniden kafese konulabilirdi. Mesaj veriliyor.Pusholder
@pusholder
Aslan saldırısına uğrayan vatandaş: "Aslanı boynundan tutunca 10 metre ileri gitti. Boynunu sıkmasam o beni gırtlaklayacaktı. At büyüklüğündeydi."
Ne alakası var denilebilir de bir gün önce Pakistan'da da benzer bir haber var:
https://x.com/onediocom/status/1941771996682936478
Linkte video var. İsrail'in, İran operasyonunun ismi; Yükselen Aslan'dı.Onedio
@onediocom
Pakistan’da evde beslenen bir aslan, duvardan atlayıp sokağa çıkarak insanlara saldırdı.
📌Olayda bir kadın ile iki çocuk yaralandı.
@erefefik
Ben kırmamak için düşündüklerimi olduğu gibi yazamıyorum, yumuşatarak yazıyorum, siz gelip beni rahatsız ediyorsunuz efendim.
Ben de yazmıyorum işte... Ara veriyorum. Çok ayıp çok. Siyonist Yahudi yapmaz bunu...
@erefefik
Ahaaaaa...
https://www.pembepusula.org/kahire-d...yarali/293191/
Mısır'da tüm iletişim kopmuş. Mısır borsası kapanmış. Yahudi Sisi, kıymetli valideni eşşekler kovalaya...Kahire'de telekomünikasyon şirketi binasında yangın: 4 ölü, 22 yaralı
@erefefik
Aywaaaa...!
Seviliyorsun.
![]()
Yer İmleri