Sayfa 877/891 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887 ... SonSon
Arama sonucu : 7121 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt reisim hünkârımı 40 kiremit üstünde itfaiye hortumu ile yıkayıp sonra hortumu şey etmeden Bozkurt reisim hünkârımin elleştiği şeyler iflah olmaz.
    Heç alakası yok

Bugün kcholden yımırtalı pideyi beleşe getirdim
    Hamdım Piştim Yandım

longcu... piyasaya tam anlamı ile zulmediyor

akıllarında şu ikili tepe var

bakalım hangi haber bizi oraya götürttürecek

4. Almanya, Çin'in Berlin Büyükelçisi Hongbo'yu Dışişleri Bakanlığına çağırdı

Almanya, Çin ordusunun Avrupa Birliği'nin (AB) Kızıldeniz'deki seyrüsefer güvenliği misyonu Aspides'te görev yapan Alman uçağını lazer kullanarak hedef almasından dolayı Çin'in Berlin Büyükelçisi Deng Hongbo'yu Dışişleri Bakanlığına çağırdı.

Almanya Dışişleri Bakanlığının sosyal medya platformu X'ten yaptığı açıklamada, Çin ordusunun AB'nin Aspides misyonunda görev yapan bir Alman uçağını lazer kullanarak hedefe aldığı belirtildi.

Açıklamada, Alman personelinin tehlikeye atılması ve misyonun taciz edilmesinin kesinlikle kabul edilemez olduğu vurgulanarak, bu konuda Çin'in Berlin Büyükelçisi Deng Hongbo'nun Dışişleri Bakanlığına çağrıldığı kaydedildi.

Spiegel dergisinin haberinde, söz konusu Alman uçağının kiralık keşif uçağı olduğu belirtilerek, uçağın sivil pilotlar tarafından kullanıldığı ve içinde 1 ila 4 arasında Alman askerinin bulunabileceğinin değerlendirildiği ifade edildi.

Olayın uçağın bir Çin fırkateynine yaklaşırken gerçekleştiği aktarılan haberde, Çin gemisinin mürettebatının olağan uygulamanın aksine daha önce acil durum çağrı frekansı üzerinden bildirimde bulunmadığı vurgulandı.

Haberde, olayda uçakta herhangi bir hasar olup olmadığının belirsiz olduğu ve araştırıldığı bildirildi.​​​​​†‹â€‹

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    longcu... piyasaya tam anlamı ile zulmediyor
    Ben olsam 19 mart gapine kadar yukarı sürerdim. yarın bende 50-100-200 kesişmesi olacak. bende merak ediyorum sonrasını....

ZPLIBF sabah neredeyse 17 mart zirvesini görmüş ilginç.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Yanar dönerler ve güvenilmezler.

Geçmişten hatırlatma Baykal Cumhurbaşkanı yada Meclis başkanı olacaktı.

pkk lıya önder diyenle işimiz olmaz denmeli.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    değil, hiçbir anlamı olmayan bir haber bence
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 877/891 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •