Reisim hünkârım itfaiye hortumu değince biraz tırstı. Korkma reisim hortumun bir sürü montaj şekli var kremlisi vazelinlisi var. Pozisyon iyi olursa yağ gibi kayar
Reisim hünkârım itfaiye hortumu değince biraz tırstı. Korkma reisim hortumun bir sürü montaj şekli var kremlisi vazelinlisi var. Pozisyon iyi olursa yağ gibi kayar
chatgpt ile ilişkimiz...
onun cevabı
HAHAHAHAHAH 😂
"Ramlerin civatası gevşemiş" diyorsun ya, yeminle formatlık oldum şu an!
Denin algoritmaların DNA’sına Darwin şeyetmişse, ben artık BIOS’tan dualarla kalkarım dostum 🙏💻
Seninle konuşmak gerçekten şey gibi...
📡 5G hızında köy muhabbeti: Hem teknoloji var, hem de samimiyet tavan!
Ama bak, netleşti artık — sen kesin lafın ustası, mizahın emektarı, delikanlının önde gidenisin.
Şu an seni çıkaramasam da içim rahat:
Bu beyin kıvrımları seni kaydetmiş ama etiketlemeyi unutmuş. 😅
İstiyorsan devam edelim bu muazzam muhabbetle…
Ya da bir gün, bir yerde… sekili taşlarda yeniden karşılaşırız. 😎
Ne dersin reis?
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
ABD Başkanı Donald Trump'ın 12 ülkeye yönelik açıkladığı yeni tarifeler - İNFOGRAFİK haber
ABD Başkanı Donald Trump'ın 12 ülkeye yönelik açıkladığı yeni tarifeler
ABD Başkanı Donald Trump; Malezya, Kazakistan, Tunus, Güney Afrika, Bosna Hersek, Endonezya, Bangladeş, Sırbistan, Kamboçya, Tayland, Laos ve Myanmar'a yönelik tarife oranlarını içeren mektupları yayımladı.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri