Sayfa 888/890 İlkİlk ... 388788838878886887888889890 SonSon
Arama sonucu : 7119 madde; 7,097 - 7,104 arası.

Konu: Viop LXV

1. Hocaaaa….
    Bitir hoca bitir.

2. İran Dışişleri Bakanı: İsrail'in savaşı diplomasiyi sabote etti, ABD bunu canlandırabilir - FT
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. 3. Dünya Savaşı
    @ww3mediaa
    ·
    23sn
    ��Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev:

"BRICS otorite kazanıyor. Trump, BRICS politikasını destekleyen herhangi bir ülkeye ek %10 gümrük vergisi uygulanacağını duyurdu.

Yani, her şeyi doğru yapıyoruz!"
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. İstanbul merkezli yolsuzluk soruşturmalarında 2 şüpheliye daha tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi

merkezli yolsuzluk soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin ve şoförü Sonkan Turan, tutuklanmaları talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması, Aziz İhsan Aktaş'ın elebaşı olduğu öne sürülen suç örgütü soruşturması ve Büyükçekmece Belediyesi ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu kapsamda emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adliyesi'ne götürülen 3 şüphelinin daha savcılık işlemleri tamamlandı.

Savcılık, Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin'i, "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak" ve "rüşvet almak" suçlarından, şoförü Sonkan Turan'ı ise "rüşvet almak" suçundan tutuklanmaları talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etti.

Avukat Onur Büyükhatipoğlu hakkında ise savcılık, adli kontrol tedbiri uygulanmasını istedi.

Şüphelilerin hakimlikteki işlemleri sürüyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Piyasada bu haberler ile mükemmel kafa kol oluyor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Hocaaaa….
    Bitir hoca bitir.
    Kapatır buralardan bence.

6. Deutsche Bank’ın Araştırmasına Göre 2012'den beri ‘Dünyada Fiyatların En Çok Yükseldiği’ Ülkeler

1) Arjantin (%20587)
    2) Türkiye (%1041)
    3) Mısır (%427)
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. Karaduman dayumu çağırın gelsin
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben geçenki 40bin tl zararı kurtardım tek abi senden başka şey isteseymişim yine olucakmış

Vobda mutlak kazanmalısın
    Yohusa paralar dönüyor dolaşıyor bana geliyor
    valla dün kapanışa yakın aldığım longları sabah açılışta 70 puan karla verdim.40 puan kara da 55 kontrat long daha döndüm bugün. dün bugün bereketli oldu. bu karları elimden almadan biraz sotede bekleyeyim. her zaman böyle gitmez
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 888/890 İlkİlk ... 388788838878886887888889890 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •