Foncu patronlar dünkü stopaja içerledi şimdi seve seve geri alım yapacaklar gibi!
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
gelecek haber merkezinden olağandışı haberler. başkan erdoğan bugün ulusa seslenişte çarpıcı açıklamalarda bulundu başkan erdoğan Suriyeyle sınırlarımızı kaldıracağını ortak bir ordu kuracağımızı ve böylece siyonist rejime gerekli cevabı vereceğimizi açıkladı ayrıca başkan erdoğan ülkemizde bulunan Suriyeli 10 milyon müslüman kardeşlerimize istinasız kayıtsız şartsız vatandaşlık verileceğini müjdeledi bu müjde kamuoyunda büyükbir sevinçle karşılandı başkan erdoğan böylece bu kardeşlerimiz gelecek seçimde oy kullanacaklarınıda söylemeyi ihmal etmedi. başkan erdoğan eşbaşkan devlet beyle aynı menzilde yürüdüğümüz iki partinin birleşmesini eşgenel başkan sıfatı almasını teklif edeceğini söyledi. böylece büyük bir güç olacaklarına inandığını vurguladı. başkan erdoğan bir müjdede dargelirli vatandaşlarımıza verdi bugünden sonra akp ye üye olan yoksul vatandaşlarımızın elektrik doğalgaz faturalarında yüzde elliye varan indirimler yapılacağını ücretsiz internet erişimi sağlanacağını müjdeledi başkan erdoğan bunun finansmanınıda beyaz Türklerin lüks tüketim ürünlerine ve hizmetlerine konulacak yüksek vergilerle karşılanacağını söyledi başkan erdoğan cahape li belediye başkanlarına çağrıda bulunarak akp ye katılmalarını istedi bu çağrı kamuoyunda terör örgütü cahape nin kapatılacağı sinyali olarak algılandı Adana nın fellahı etkin pişmanlıktan yararlanmayıp iftira atmayı kabul etmeyerek kafese kondu sivri cezaevine nakli yapıldı ALLAH kurtarsın haberlerimiz astrolojik öngörülere dayanmaktadır haber değeri taşımaz bizi izlediğiniz için teşekkür ediyoruz bizden ayrılmayın.
bir halt olacağı yok.
Ben 900 ede fitim
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri