herkes dedigi icin degil kendim icinde yasiyorum
Paraya tapip sonra kiliseye giderler cunku kiliseler bizim cami gibi degil
Bekarlari evlendirme gunleri cocuklarin oyun gunleri konferanslar konserler oluyor
Bir nevi sosyallesme yeri
Ama ozunde her kapitalist ayni zamanda ateisttir. Gostermelik olarak paralarin uzerinde allaha tapariz inaniriz yazar ama parayla herkesi satin alabilirsin
Bana sorsalar Turkiyenin en buyuk sorunu nedir diye Ateizm derim
Eskidende Turkiyede ateistler vardi ama simdi ateizm koylere gecekondu mahallelerine indi. Bunun sebebide sosyal medya
Saglikli bir toplumda dindar ve ateist karisik yasar amerikada herkes ateist
Turkiyede de sayilari hizla artiyor
Ozellikle genc kizlara bakin analariyla geleneklerle adetlerle dupeduz alay ediyorlar
Hersey kadinlarin basinin altindan cikiyor. Bu kadar ozgurluk verirsen bosanmalar nafakalar 2-3 babali cocuklarin sayisida patlar
Millet dagbasinda koyluk yerde bile onlyfans hesabi acmis para kazaniyor
Simdi dusunuyorumda Turkiyeye musluman ulke demek artik cok sacma geliyor
In god we trust, others pay cash..
Forumun renklerinden deyip, okuyup geciyorduk.
Ne demek "kadina ozgurluk" vermek ?
SEN kimsin ki ozgurlugun sadece cinsiyetinin tekelinde/sepetinde/uhdesinde dogal olarak bulundugunu, kadinlara ise cinsindekiler isterse verilebilecek bir sey oldugunu dusunuyorsun ?
Memleket cografyasinda bacisina, kizina, torununa hallenen yuzbinlerce cinsiyetdasin yasarken, her yil yuzlerce kadin senin sapik cinsiyetdaslarin tarafindan katledilirken,...
Bir kadin olarak, insan olmamdan gelen dogal ozgurlugumu kullaniyorum ve 20 yillik forum uyeligimde red listeme alinan ilk uye olarak SENi seciyorum.
Yuru git.
Mahmut Tanal ı çileden çıkaran talep: Kadınıma bir tokat bile atamıyorum...
Şanlıurfa da bir erkek, CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal a karısına ve kızına şiddet uygulayama-maktan yakındı. Kadın hakları yasasını engelleyin. Mecliste bu yasayı gündeme getirin talebinde bulundu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...t-bile-2297519
Din konusunda biraz gergin tartışmalar olmuş.cok bildiğim bir konu değil ama bir konuyu merak ediyorum.su anda cennet cehennem boş değil mi.kiyamet kopana kadar da boş kalacak.ruhlarin hesabı kıyametten sonra görülecek.yani cennet cehennemle ilgili içinde ruhların olduğu teorik tasvirlerin hepsi şu anda manasız.teorik olarak peygamberimiz bile yanilabildiği ne göre öyle ya basta içki serbest sanıyordu sonradan yasak olduğunu anladı içki haramdır dedi.kimbilir onun cennet cehennem anlatımları ile aldığımız bilgiler ilerde bir şekilde değiştirilebilir.o işin aslı budur diye bize tebliğ edilebilir.yanlis mi dusunuyorum.
Misal kabir azabı deniyor.madem ruhların hesabı kıyametten sonra görülecek e kıyamete kadar ruhların hesabı gorulmeyeceginden hangi ruhun kabir azabı çekeceğine hangisinin masum olup azap çekmemesi gerektiği nerden biliniyor.
Yer İmleri