Sayfa 199/699 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
Arama sonucu : 5587 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sosyoloji doçenti ya bilir bu oranları.

Şimdi nereden çıkardın desen, her kes öyle diyor, diyecek.
    Ne biliyorsunuz, belki de "götümden uydurdum" diyecek?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

G. Amed abiye kalırsa, bunlarda ateyistir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sosyoloji doçenti ya bilir bu oranları.

Şimdi nereden çıkardın desen, her kes öyle diyor, diyecek.
    herkes dedigi icin degil kendim icinde yasiyorum

Paraya tapip sonra kiliseye giderler cunku kiliseler bizim cami gibi degil

Bekarlari evlendirme gunleri cocuklarin oyun gunleri konferanslar konserler oluyor

Bir nevi sosyallesme yeri

Ama ozunde her kapitalist ayni zamanda ateisttir. Gostermelik olarak paralarin uzerinde allaha tapariz inaniriz yazar ama parayla herkesi satin alabilirsin

Bana sorsalar Turkiyenin en buyuk sorunu nedir diye Ateizm derim

Eskidende Turkiyede ateistler vardi ama simdi ateizm koylere gecekondu mahallelerine indi. Bunun sebebide sosyal medya

Saglikli bir toplumda dindar ve ateist karisik yasar amerikada herkes ateist

Turkiyede de sayilari hizla artiyor

Ozellikle genc kizlara bakin analariyla geleneklerle adetlerle dupeduz alay ediyorlar

Hersey kadinlarin basinin altindan cikiyor. Bu kadar ozgurluk verirsen bosanmalar nafakalar 2-3 babali cocuklarin sayisida patlar

Millet dagbasinda koyluk yerde bile onlyfans hesabi acmis para kazaniyor

Simdi dusunuyorumda Turkiyeye musluman ulke demek artik cok sacma geliyor

4. In god we trust, others pay cash..

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku

.......
    Hersey kadinlarin basinin altindan cikiyor. Bu kadar ozgurluk verirsen bosanmalar nafakalar 2-3 babali cocuklarin sayisida patlar
    .......
    Forumun renklerinden deyip, okuyup geciyorduk.

Ne demek "kadina ozgurluk" vermek ?

SEN kimsin ki ozgurlugun sadece cinsiyetinin tekelinde/sepetinde/uhdesinde dogal olarak bulundugunu, kadinlara ise cinsindekiler isterse verilebilecek bir sey oldugunu dusunuyorsun ?

Memleket cografyasinda bacisina, kizina, torununa hallenen yuzbinlerce cinsiyetdasin yasarken, her yil yuzlerce kadin senin sapik cinsiyetdaslarin tarafindan katledilirken,...

Bir kadin olarak, insan olmamdan gelen dogal ozgurlugumu kullaniyorum ve 20 yillik forum uyeligimde red listeme alinan ilk uye olarak SENi seciyorum.

Yuru git.

6. Mahmut Tanal ı çileden çıkaran talep: Kadınıma bir tokat bile atamıyorum...

Şanlıurfa da bir erkek, CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal a karısına ve kızına şiddet uygulayama-maktan yakındı. Kadın hakları yasasını engelleyin. Mecliste bu yasayı gündeme getirin talebinde bulundu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...t-bile-2297519

Din konusunda biraz gergin tartışmalar olmuş.cok bildiğim bir konu değil ama bir konuyu merak ediyorum.su anda cennet cehennem boş değil mi.kiyamet kopana kadar da boş kalacak.ruhlarin hesabı kıyametten sonra görülecek.yani cennet cehennemle ilgili içinde ruhların olduğu teorik tasvirlerin hepsi şu anda manasız.teorik olarak peygamberimiz bile yanilabildiği ne göre öyle ya basta içki serbest sanıyordu sonradan yasak olduğunu anladı içki haramdır dedi.kimbilir onun cennet cehennem anlatımları ile aldığımız bilgiler ilerde bir şekilde değiştirilebilir.o işin aslı budur diye bize tebliğ edilebilir.yanlis mi dusunuyorum.

Misal kabir azabı deniyor.madem ruhların hesabı kıyametten sonra görülecek e kıyamete kadar ruhların hesabı gorulmeyeceginden hangi ruhun kabir azabı çekeceğine hangisinin masum olup azap çekmemesi gerektiği nerden biliniyor.

Sayfa 199/699 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •