Sayfa 253/254 ÝlkÝlk ... 153203243251252253254 SonSon
Arama sonucu : 2026 madde; 2,017 - 2,024 arasý.

Konu: OYAKC - OYAK Çimento Fabrikalarý A.Þ.

1.  Alýntý Originally Posted by yuceli Yazýyý Oku
    "devletin kendisine bakacak parasý yok", "sýfýr yardýmla sýfýr destekle"... Kusura bakmayýn ama bu laflarý ederken biraz utanmak lazým : 2002 yýlýndan beri hepimizden toplanan özel tüketim vergileri (ÖTV) sadece bu amaçla çýkarýlmadý mý? Bu parayý amacýna uygun harcamayýp çarçur eden bir yönetim varsa eðer, ondan hesap sorulur, "ne yapalým, para yok" denmez.
    Sayýn Hocam bu parayý yiyenler utansýn. Adamlar dçner kavþak yapmak için 1 evi istimlak ettiler, ev yýkýldý, 3 senedir döner kavþak yapamýyorlar. Ancak cengiz limak gibi paranýn kesin döneceði büyük projeleri ceviriyorlar. Kar zarar önemli dðeil ama devletin ciddi manada zor durumda olduðu görmek gerekir. Keza her ay bir kez Mehmet þimþek eyt deprem belimizi büktü diye boþ yere beyanat vermiyor. Halka hizmet çok zor. Kanal istanbul ihtirasý için 24 bin konut yapar yýlý kurtarýr. Yeniden yapýlanma için devlet desteðinden ziyade faiz sisteminin mantýklý oranlarda olmasý gerekir.

2.  Alýntý Originally Posted by CAKIR24 Yazýyý Oku
    Kentsel dönüþüm için acele edilmeyeceði düþüncesi ekonomik olarak izlenmeli. Devletin kendisine bakacak parasý yok. Sýfýr yatýrýmla sýfýr yardýmla sýfýr destekle gitmek zorunda. Bunu yakýnda anlarsýnýz. Kimseye kentsel dönüþüm için yardým edemez. ÝBB olaylarýndna sonra Kendi kendini bitirdi. Bu arada 6,2 lik deprem esasen küçük deðil. Evet karþýt görüþler var, daha büyük olacak veya bu beklenen þeklinde. Deprem insanlar unuttuðunda gelir.

Konumuza dönecek olursak, doðruda olsa eðride olsa OYAKC için 24 nisan tarihli cýkarým çalýþmýþtýr, OYAKC'yi aþaðý doðru 15 lere kadar vurmalarý normal.

Ýzmirli ben 2021 de üyeyim ama seni eski siteden de tanýrým, eski sitede benim üyelik plato dataya dayanýr. Konuþmana uslubuna dikkat et, dalga gecerek yazma, aðýr cevap alýrsýn.
    Hakkettiðin yazýna, hak ettiðin cevabý almýþsýn. Aðýr cevabýn da bu seviyede olursa..Ýster Platodan gel, ister Uranusten

Bloklanýrsýn.

Alýntý Originally Posted by izmirli_hoca Yazýyý Oku
    Hakkettiðin yazýna, hak ettiðin cevabý almýþsýn. Aðýr cevabýn da bu seviyede olursa..Ýster Platodan gel, ister Uranusten

Bloklanýrsýn.
    21 eylül 2023 zirvesi 20 civarlarý 1,5 yýl olmuþ tahminim 20 civarlarý diptir en kötüde þuan 22,94 oyak çimento karlýlýk sýkýntýlý favök sýkýntýlý lakin hisse fiyatýna yansýdýðýný düþünüyorum f/k yüksek enflasyonda ne olduðunun çok önemi yok.Sizin maliyetiniz düþük bence keyfini yaþayýn eleþtiriler olacaktýr normaldir ytd...

Ayný görüþteyim kötüde 20 civarlarýnýn dip ve tepki alacaðýný düþünüyorum yok tepki almaz düþüþ devam ederse balinalar büyükler de zarar yazmaya baþlar ülkenin en büyük çimento þirketi Oyak Çimento ytd..

Oldukça güzel yerlerde,,para giriþi var,,,,Ýran ve suriyeye nin imarýnda mal satabilir.
    YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.

Tarihi zirve 33.04 iken hisse 24.64 lerde.
    YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.

7. Askerler, OYAK'ta kayýp 5 milyarýn peþinde

Askerler, Emekli Tümgeneral Mehmet Taþ ve eski genel müdür Süleyman Savaþ Erdem olmak üzere, Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri hakkýnda, cezalandýrýlmalarý talebiyle Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðý’na suç duyurusunda bulundu.

...
    OYAK ÇÝMENTO DA TUHAF SATIÞ
    Bunlarýn dýþýnda bir suç duyurusunda bulunmuþ ve bir ticaret davasý açmýþlardý. Bu ise çok daha ciddiydi. Kurumun varlýðýnýn kasýtlý bir þekilde yaðmalandýðýný düþünüyorlardý:

Bünyesinde Adana Çimento Bolu Çimento Ünye Çimento Aslan Çimento Mardin Çimento Denizli Çimento olmak üzere Türkiyenin en büyük çimento fabrikalarýný barýndýran OYAK Çimento Fabrikalarý A.Þ'nin yüzde 60 hissesine sahip OYAKýn, bu hisselerinin yüzde 20sini, piyasa deðerinin çok altýnda bir fiyata, Taiwan Cement Corporation þirketine satýþýna iliþkin bir dava açtýk. Bu satýþ sonrasý, OYAK Çimento Fabrikalarý AÞ yönetimi de el deðiþtirdi ve çoðunluk hisseleri Taiwan Cement Corporation þirketine geçti.

...
    Askerler, OYAK'ta kayýp 5 milyarýn peþinde

8. Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
    Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!

Sayfa 253/254 ÝlkÝlk ... 153203243251252253254 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •