Sayfa 530/530 İlkİlk ... 30430480520528529530
Arama sonucu : 4238 madde; 4,233 - 4,238 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

halen dirençlere takılıyor...1.62 üzeri kapanışlar yapması gerekebilir...yaklaşık 10 aydır yatay hareket ettiği için yukarı aşağı yaptığı her hareket bir indikatörü aktif hale getiriyor.. ancak bunun devamlılığı olmuyor..1.61 günlükte kul yutmaz yeşilini aktif hale getirdi.. kapanışın alışta 1.61 olması şartı ile bu sinyal devam edebilir.. 1.59 altı kapanışta bu harekete şüphe ile bakarım... iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

benk; çok fazla alım yapmış bugün....
    ne mutlu Türküm diyene....

Alıntı Originally Posted by cokcok Yazıyı Oku
    benk; çok fazla alım yapmış bugün....
    20 görünüyor....
    ne mutlu Türküm diyene....

4. Borç harç içinde yoğrulan iki sandalye bir masa şirketleri bile tavanlar yapıyor hepsi de CANTE'nin üstünde fiyatlarda hareketlerine devam ediyor bu bu marazlı,cüzzamlı şirket hiç ileri vitesi çalışmıyor hep geriden geri vitesi çalışıyor birde uluslar arası derecelendirme şirketi bunlara 10 üzerinden 8 ve 9 puan veriyormuşmuşmuşlar bu haberleri bile satış fırsatı olarak değerlendirdiler.. Peki ,taraf yandaş olmayan o şirkete bu şirkete cezalar yağdıran SPK denen sözde tarafsız Devlet kurumu neredesiniz CANTE şirketine de bir yaptırım uygulayın da ne kadar adil,adaletli,hakkaniyetli olduğunuzu görelim ve helal olsun deyip teyit edelim.. Yandaş olmayan kendi ayaklarının üstüne durmaya çalışan namuslu,dürüst,haysiyetli,şerefli,onurlu,itibarlı borsa şirketleri sahiplerine ve yönetimlerine selam olsun..Onları kutluyorum ve selam gönderiyorum..ytd..

kul yutmaz a rağmen, an itibarı ile malsız çulsuz izliyorum.. halen 1.62 başına bela..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 530/530 İlkİlk ... 30430480520528529530

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •