Sayfa 945/1005 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,553 - 7,560 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Allah utandırmasın diye dua ettiler. Pek utanma olacağını sanmam.
    Düşünsen akp linin oğlu babasına şu şekil
    Baba sen bunları savundun sahlanacagiz pkk lilar gelmeyecek diye
    Baba işsizim hersey çok pahalı istediğim hicbirseyi alamıyorum yapamıyorum bok gibi yaşıyoruz ama Mehmetçiğe kurşun sıkan elini kolunu sallayıp çıkıyor iş de bulacak
    Ne yaptın sen hıyar Baba
    Senin beynine sıçayım ...demez mi oğlu
    Der..

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    dün dediğimiz gibi bir konuşma oldu ,
    konuşmanın tamamını dinledim herşey yolunda giderse ak-mhp-dem koalisyonu başlamış gözüküyor.
    ayrıca bir kararlar alınıcaksa BASIN üzerinden servis edilerek hareket edicekler .
    Bu işin sonu becerebilirlerse IRAK ve Suriyenin bizim tarafımızdan inşaasına kadar gitmeli devlet politikası olarak bu garantiye alınmalı.Güney doğu anadolu bölgesindeki tarım arazileri aynı ABD deki gibi teknolojik tarım yapılarak değerlendirilmeli. Şu vahşi salma sulama işlerinden artık vazgeçmeliyiz. Bu tek tek tarım arazilerinin sahiplerinin başa çıkabileceği iş değil.Eğer bu teknolojik tarım işini halledebilirsek bu ülkede en azından gıda kaynaklı bir enflasyon bundan sonra olmaz.

Bu alınan kararlar eğer Kürtler yan çizmez ise ileride İsrail tehlikesini bertaraf eder. Kürtler için bence en iyi seçenek biziz. Aksi halde en fazla onlara yazık olacak.

Tabii bu süreçte içimize sinmeyecek çok şeyler yaşanabilir. Ama esas hedefe ulaşılabilirse Ülkenin geleceği açısından çok daha önemli.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bu işin sonu becerebilirlerse IRAK ve Suriyenin bizim tarafımızdan inşaasına kadar gitmeli devlet politikası olarak bu garantiye alınmalı.Güney doğu anadolu bölgesindeki tarım arazileri aynı ABD deki gibi teknolojik tarım yapılarak değerlendirilmeli. Şu vahşi salma sulama işlerinden artık vazgeçmeliyiz. Bu tek tek tarım arazilerinin sahiplerinin başa çıkabileceği iş değil.Eğer bu teknolojik tarım işini halledebilirsek bu ülkede en azından gıda kaynaklı bir enflasyon bundan sonra olmaz.
    Abd İsrailin savunduğun partiye bir sonra ki yaptıracağı şey, suriye ırak gibi olmak
    Hala gerizekalisin
    Tayyip bu yaptıklarının oyunu düşürdüğünü buyuk tepki cekecegini bilmiyor mu
    Neden yapıyor?
    Yapmak zorunda emir öyle abd den

4. Dün sana bir cevap yazdım sonra sildim belli ki okumamışsın. Beni Ayhan başkana olmadı çıtaka sor.

Ömrümüz vefa ederse neler olacak göreceğiz. Hepimiz buralardayız.

Ben Ak partiyi savunmak adına yazı falan yazmam benim işim bu değil. Buna ihtiyacımda yok. Ama bu Ülkede herhangi bir liderin İsraile çalışacağına inanmak istemiyorum bu her kim olursa olsun. Zamanında Demirel içinde böyle dendi Özal içinde ikisi de çıktı dedi ki mecburen böyle onları idare etmek zorundaydık. Zaten öyleyse burada bu konuştuklarımızın hiçbir önemi yok.

Tayyip Erdoğan bugün var yarın yok ben Milletime ve Devletime güveniyorum. Sen bunu anlamak istemiyorsun.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Dün sana bir cevap yazdım sonra sildim belli ki okumamışsın. Beni Ayhan başkana olmadı çıtaka sor.

Ömrümüz vefa ederse neler olacak göreceğiz. Hepimiz buralardayız.
    Beklemeye gerek yok
    Hiç yanılmadım
    Ne dediysek oldu
    Harfiyen işliyor plan

CHP yapıyor yapacak dediklerinin tamamını akp ve mhp yaptı.

Japon olaydılar sonuç kaçınılmazdı.

Ve hala konuşuyorlar pes.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

tuncay güveni bilen varmı.

kimlere ne dersi vermiş şimdi ne yapıyor?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Beklemeye gerek yok
    Hiç yanılmadım
    Ne dediysek oldu
    Harfiyen işliyor plan
    Bak sana bir soru bana kaç kere aklın sıra hakaret ettin? Ben sana kaç kere böyle cevap verdim. Hiç. Hala sana aklımın erdiğince meram anlatmaya çalışıyorum. Bak ben hiç boş konuşmam. Gün gelir beni anlayacak duruma gelirsin.

Sayfa 945/1005 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •