Hayır dostum dökülmedim..4 hissemde de trade etmeden sabırla bekliyorum...hala totalde yüzde 20 zararda olduğum için moralim bozuk..o yüzden de 4 hisseme de yorum yapmak gelmiyor içimden..
Gesan ve europower deki gelismelerin ne anlama geldiğini görüyorum..global bir oyuncu olma yolunda güzel adımlar atıyorlar..
Malumunuz gesan tahaaüt işlerinde kullandigi ürünleri kendi bünyesinde üretmek için europoweri kurmuş idi..dolayısı ile europowerin artacak her cirosu dolaylı yönden gesani da olumlu etkileyecek..
Ben gesanda ekstra coşkunun Ukrayna Savaşı'nın sona ermesi ile oluşacağını tahmin ediyorum..bu barışın çok önceden olmasını bekliyordum ama Putin'in inatçı olması nedeniyle bu iş gecikiyor...ama sıkıntı yok bekliyorum..eninde sonunda bu iş olacak..
Yakın geçmişte egegubrede de bazı öngörülerde bulunmuştum.ben 78 TL den döküldüm ..kısmetim oraya kadar oldu...geçen hafta 108 TL yi gördü..orda da coşku önümüzdeki 6 ayda oluşacağını öngörüyorum...
Herkes kısmeti kadar kazanacak..gesandan da çok umutluyum..sabır sabır sabır diyorum..
Hala hissedeyim ve zarardayım %19 civarında. Artık aşağıdan ekleyecek cesaret kalmadı. Sadece tahtayı izliyorum. 2025 nerdeyse bitti. Sanırım yıl sonuna doğru artık zararda olmam diye düşünüyorum. Gesan milyar dolar kazandım dese malesef fiyatına yansımıyor. O yüzden beklemekten başka çare yok. Biraz elim rahatlarsa eklemeye devam edeceğim. Büyüme beklentim hala devam ediyor. Bu firma iyi yerlere gelecek.
Nerede millet hisse uçuyor...
https://www.phillipcapital.com.tr/Fi...a70f45566f.pdf hedef verilmiş..99 tl
% 113 kazanç..hadi bakalım...inşallah zararrlar çıkar..
Gesan kendi kar tahminlerini gerçekleştirse zaten hedef 200 üzeri yoluna girer. Bu yıl 90 milyon dolar kar yeni yılda(2026) 150 milyona yöneliş. Ayrıca 2025 karından yeni yıl hatırı sayılır temettü vaat etmişlerdi. Böyle bir durumda tam yatırımlık hisse olur.
Ancak güven kaybeden yönetim bu güveni yeniden sağlamslı ki hem şirket hem yatırımcıları mutlu mesut olurlar. 😉
Yer İmleri