Sayfa 30/32 İlkİlk ... 202829303132 SonSon
Arama sonucu : 251 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Azda olsa Kâr yazmış niye üzülüyor ki tek abi
    2 senedir suyuniçinde 23 tl maliyetle petoşta bekleyenin halini aklına getirsin, beterin beteri var der haline şükreder
    Abi, insan hırslı olduğundan borsada sevinme diye bir duygu pek yok. 50 liradan aldığı EGEEN'i 60 liradan satar, hisse 7 bin lira olur.

2. sindoma çocuksun..kazandığını gösterecek kadar utanmazsın..herkes sana parasını gösteriyor mu..
    analiz varsa bana cevap yaz diyorum kafan da yok..yanımda olsan kulağını koparırdım..anlamıyorsun..
    kıçına girsin len karın..bu seviyeye zorla getiriyorsun kaz kafalı
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3. adam olan, anlar yazdığımı..aylık analizin yoksa bana cevap yazma diyorum..bak parama diyor..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    sindoma çocuksun..kazandığını gösterecek kadar utanmazsın..herkes sana parasını gösteriyor mu..
    analiz varsa bana cevap yaz diyorum kafan da yok..yanımda olsan kulağını koparırdım..anlamıyorsun
    AMPUL kafa sen sormadınmı 17 günlük kazanımı bende 1 temmuzda alınan malları yapıştırdım gör diye nerden bileyim mala bağlayacağını ne bok yediğin belli değil soru sorıyorsun durumu anlatıyoruz neden koydun diyorsun senin kopracağın tek şey................ anladın.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Solcu Gazete
    @solcugazete60
    ·
    1 sa
    Ali Mahir Başarır’ın konuşmasının ardından Meclis karıştı:

“Bugün, 1 milyon öğrencinin girdiği sınavda soruların çalındığı bir gerçek. Bilişim sorumlusu görevden alınmış.

İlk kez söylüyorum: O sorumlusunun çocuğu, 2022’de tüm soruları doğru yapmı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Piyasa Gündem ✰
    @PiyasaTurkiye
    ·
    2s
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: (LGS iddiaları)

"Türkiye sınav güvenliği konusunda parmakla gösterilen bir ülkedir."
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Ayhan la ve emlak biraz malzeme vereyim yoklardı bugun
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Abi, insan hırslı olduğundan borsada sevinme diye bir duygu pek yok. 50 liradan aldığı EGEEN'i 60 liradan satar, hisse 7 bin lira olur.
    Yağlı hisseye denk gelmişsin işte niye acele ettin be adam,eccük daha bekleyip 7bin tl den satıp köşeyi dönseydin ya
    Şöyle 1 hisseye denk gelsem oturup can sıkıntısından her gün lotlarımı okşardım
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 30/32 İlkİlk ... 202829303132 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •