Sayfa 609/609 İlkİlk ... 109509559599607608609
Arama sonucu : 4872 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Yardırdı gidiyor.
    Nazar değmesin.
    [emoji3478]

2.  Alıntı Originally Posted by vali Yazıyı Oku
    Burada yazmak istemiyorum.Şirket ile ilgili bildiğim çok güzel bilgiler var.Temel çok önemli,bilanço keza öyle.DD 75 tl.Bu yıl sonu 100 ₺ geçebilir.Şirkete sürekli nakit girişi olacak.Net borç yok,hikaye mükemmel.Çöp hisseleri bırakın.Çarparlar. Bi şirketin değeri 6 ayda % 900 artar mı?
    İçi boş bir şirket. Bu tip şirketler niye halka arz edilir,anlamıyorum.
    İnce ayar grup şirketlerinin karşılıklı iştiraklerle önemli varlıkların özkaynak veya finansal varlıkla padinize edilmiş olması. Öncelikle şirkette örtülmüş veya etkinsizleştirilmiş bazı varlıkların bilançolarda daha aktif izlenebilmesi ve Ortaklığı’na direk katkısının sağlanması gerek. Borsa dışındaki Eczacıbaşı holding le birleşme olursa bir çok şey daha şeffaflaşır

3. Son düzenleme : british; 23-07-2025 saat: 13:10.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Dd 0.64 bakalım daha ne kadar baskilayacaksin...

6.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    İmar onayına kadar 25-30 yıl bekletti,artık inşaat aşamasındayız,meyvesi için ömrümüz yeterse 2 yıl daha beklenmeli.
    En yakın beklenti bilanço 1 ay bile kalmadı,2024/06 karının 11-12 katı net kar mümkün.Kasaya giren varlik satışlarının parası Euro cinsi
    kur farkı karı yazacak,ayrıca aşırı değerlenen Euro sayesinde ilk defa Vitradan da kar bekliyorum,ihracat oranı %65-70 ve de sektöründe özellikle avrupaya ihracat rekortmeni..
    Bence en kötü geride kaldı,bilançoyu sabırsızlıkla bekliyorum.Bu çeyrek Gensenta Şekerpınar satışından kalan 150 milyon tl de tahsil edildi,Gensenta Yenibosna iyileştirme ve kapasite artırma yatırımları tam gaz devam ediyor.Kartal ve Ayazağadaki inşaat çalişmaları da hızlanırsa...

7. Çok nazlısın

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 609/609 İlkİlk ... 109509559599607608609

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •