Sayfa 2317/2317 İlkİlk ... 13171817221722672307231523162317
Arama sonucu : 18536 madde; 18,529 - 18,536 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

  1. Zafer Şahin
    @zafersahin06
    ·
    5s
    Çıldıran yapay zeka falan değil.
    Bir şey deniyorlar.

    Dün bir test yaptılar…
    Dünyanın her ülkesinde kırılmaya müsait fay hatlarını zaten biliyorlar. İsim isim, şehir şehir, ülke ülke .

    Herkesin dijital ayak izlerini takip ederek oluşturdukları data ile insanları, milletleri, ülkeleri birbirlerine kırdırmaları yakındır. İnsanlığın sonunu bu dijitalleşme getirecek.

    Dataya (Veriye) sahip olan algıyı da olguyu da belirleyecek bir güce sahip . Bu çok tehlikeli..
    @erefefik

  2.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    The Daily CPEC
    @TheDailyCPEC
    🚨BREAKING: Iran has confirmed that it received HQ‑9B SAMs from China, paid via oil shipments
    tarafından İngilizce dilinden çevrildi
    🚨 SON DAKİKA: İran, Çin'den petrol sevkiyatları yoluyla ödeme yapılan HQ-9B SAM'leri aldığını doğruladı.

    https://x.com/TheDailyCPEC/status/1942505048908652780
    Çin'in İsrail Büyükelçi'si bu haberi yalanlamış.
    @erefefik

  3. Legitimate Targets
    @LegitTargets
    🚨🇷🇺 BREAKING: RUSSIA SEIZES CONTROL of Ukraine's 100-acre LITHIUM MINE near the village of Shevchenko, one of the largest in Europe.
    tarafından İngilizce dilinden çevrildi
    🚨🇷🇺 SON DAKİKA: RUSYA, Avrupa'nın en büyüklerinden biri olan Shevchenko köyü yakınlarındaki Ukrayna'nın 100 dönümlük LİTYUM MADENİNİN KONTROLÜNÜ ELE GEÇİRDİ.
    İşte bu önemli haber. Doğruysa, baklavaları Ruslar yediler.
    @erefefik

  4. https://x.com/SinanCanan/status/1942879616005247264

    Sinan Canan
    @SinanCanan
    Bir yaratıcı var mı?..
    Linkte video var.
    @erefefik

  5.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Ayvagobeknuri Bey Abi, Bahçeli : Önümüzdeki günlerde çok değişecek ,inşaAllah Türkiye değişmez. İfadesini biraz açarmısın?

  6. Bahçeli dedi ki, ''İmamoğlu davası TRT'den yayınlansın.'' Özel dedi ki, ''tüm kanallardan canlı yayınlansın.'' Fethi Yıldız da Özel'i destekledi, hatta dedi ki, ''İmamoğlu tutuksuz yargılanmalıdır.''

    Hukukun üstünlüğü ilkesi, medeniyetin en temel ilkesidir. Kanunların herkese eşit uygulanması gerektiği anlamına gelir. Kimse kanunun üstünde değildir.

    Türkiye'de en temel ilke zedelendi, düzeltilmesi gerekiyor. Önce Chp değişecek, tasfiyeler olacak ve ''Hukukun Üstünlüğü İlkesi'' Chp tarafından düzeltilecek.

    30 yıl önce; İstanbul'un yüzölçümünün,%62'si ormanlarla kaplıydı. Şimdi bu oran %41'e düşmüş. %21'in ne olduğu tamamen kayıtlı, kimlerin mülkiyetinde olduğu, kimler tarafından, nasıl imara açıldığı, hangi ihalelerin yapıldığı, hangi ruhsatların verildiği, inşaatların nasıl yapıldığı tamamen kayıtlı. Sadece İstanbul'da trilyon dolarlık rant var, bu paranın kimlerin cebine girdiği de kayıtlı. Dijital dünyada hiçbir şeyi kaçıramazsınız.
    Tüm Türkiye'de 3 trilyon dolarlık rant oluşmuş.

    Türkiye'de ''Hukukun Üstünlüğü İlkesi '' tesis edilecek, hukuk herkese eşit uygulanacaktır.

    Türkiye'de kaynak sorunu yoktur, kaynak fazlası vardır.
    @erefefik

  7. 2 haber var...

    https://www.yenisafak.com/ekonomi/do...nmiyor-4729463

    Faizleri %46’da tutarak yatırım, üretim ve istihdama darbe vuran Merkez Bankası’nın gerekçesi, “Faiz düşerse döviz kurları fırlar” şeklinde. Ancak dövizdeki oynaklığı engellemek için spekülatörleri durdurmak yeterli. Bunun için bireylerin yüksek miktarlardaki döviz alım-satımı ticari kazanç sayılıp vergilendirilmeli.
    Diğer haber de aşağıda, epey zaman geçmiş, havalar çok sıcak ben takip edemiyorum.

    @erefefik

  8. İreisçiler böyle düşünüyor mu?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Sayfa 2317/2317 İlkİlk ... 13171817221722672307231523162317

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •