Sayfa 73/106 İlkİlk ... 2363717273747583 ... SonSon
Arama sonucu : 845 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Viop LXVI

1. XU100 bugün mavi kanal üzerine çıktı, yukarı devamı halinde kesikli çizgi 10.900 civarına ilerleyip boşluğu da kapatabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Abi, en son boşuna cereyan gitmesin diye dükkânı kapatmıştı. Ben kendisinin yerinde olsam tek kişilik komedi yaparım, ne işim var borsayla.
    Ben ondaki cevheri keşfettim. Bozkurt reisim hünkârım için iki film projem var. Biri Bremen mızıkacıları diğeri Bozkurt reis kaç gün dayanır. Bremen mızıkacıları filmindeki rolü için o rolü yaşamaya çalışıyor bazen çok özümsüyor rolü.

3.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Abi, en son boşuna cereyan gitmesin diye dükkânı kapatmıştı. Ben kendisinin yerinde olsam tek kişilik komedi yaparım, ne işim var borsayla.
    Abi biz vobcular burda hem eğleniyoruz hem de paraları katlıyoruz
    Yarınki sinema gişe rekoru kırmazsa bende Ayasofya abinin filminde oynamam
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ama reisim hünkârım rolüne çok kaptırdın olmazsa psikolojik çöküntü yaşarsın

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ama reisim hünkârım rolüne çok kaptırdın olmazsa psikolojik çöküntü yaşarsın
    Çok kazanınca kendimi kaptırıyorum napim dayu pala gibin hissediyom, soğuk duş bünyeye iyi gelir
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abi sen senaryoyu yaz, oyna. Ayasofya abi sahnenin ses, ışık sistemini düzenlesin. Mert abi gelen seyircilere fenerle koltuk göstersin. Ben gişede dururum.

7.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Abi sen senaryoyu yaz, oyna. Ayasofya abi sahnenin ses, ışık sistemini düzenlesin. Mert abi gelen seyircilere fenerle koltuk göstersin. Ben gişede dururum.
    Mert abi harcar birazdan seni. Yalılar sahibi adama fenerle yer göstertme intihar olur.

Sayfa 73/106 İlkİlk ... 2363717273747583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •