Sayfa 78/1001 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Bu asrın yatırımları da saksağanların ilgisini çekecek, parlayan, güzel anbalaclanmış, al benili şeyler olmalı.
    içinde çöp olsa möhim değil.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. 1. halkın çoğunun desteklediği lider olarak görmek istediği adam içerde yatıyor, farkında olanlar borsaya girmez, sen istediğin kadar serbest piyasa de..
    2. halkı borsaya çekmek için her türlü oyun yapılıyor halk görüyor bunu, halk bu sefer vermeyecem diyor
    3. borsa zaten balon, 5 yıl önce 4 tl olan kağıt 400 olmuş..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3. Tınnnnnnn

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ABD Hazine Bakanı Bessent, "Enflasyon düşerse faiz düşürülmelidir." demiş. Bu bakış açısını bizim ekonomimize uygulayacak olursak son iki ayda bizde enflasyon 2'nin altında geldi... Aklın yolu birdir.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Cetunu atarken bana danışsaydı üüüyle olmazdı, bazan fırsat ayağına gelir ama ıskalarsın.
    Kulakları çınlasın nohut abiye 32 tl den Vestl alduramadıydım aynı Karaduman dayumu 9 binden mallanduramadığım gibi
    Ğözükmiyor hiç nohut hoca?

6. BYD'nin Türkiye'deki yeni fabrikasında üretime beklenenden daha erken başlayacağı ve Macaristan'daki yeni fabrikasında seri üretimi erteleyeceği bildirildi

BYD, Macaristan'daki yeni elektrikli araç (EV) fabrikasında seri üretimi 2026'ya erteleyecek ve en azından ilk iki yıl boyunca tesisi tam kapasitesinin altında çalıştıracak. Reuters'ın iki kaynağa dayandırdığı haberine göre, Çinli otomobil üreticisi, aynı zamanda daha düşük işçilik maliyetlerine sahip Türkiye'deki yeni fabrikasında otomobil üretimine beklenenden daha erken başlayacak ve açıklanan üretim planlarını büyük ölçüde aşacak.

Üretimin Macaristan'dan Türkiye'ye kaydırılması, Çin'deki EV'lere uygulanan gümrük vergileriyle Çin yatırımlarını ve iyi ücretli üretim işlerini çekmeyi uman Avrupa Birliği için bir geri adım olacağı ifade ediliyor.

https://www.marketscreener.com/news/...7c5cdcde8cf526
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    BYD'nin Türkiye'deki yeni fabrikasında üretime beklenenden daha erken başlayacağı ve Macaristan'daki yeni fabrikasında seri üretimi erteleyeceği bildirildi

BYD, Macaristan'daki yeni elektrikli araç (EV) fabrikasında seri üretimi 2026'ya erteleyecek ve en azından ilk iki yıl boyunca tesisi tam kapasitesinin altında çalıştıracak. Reuters'ın iki kaynağa dayandırdığı haberine göre, Çinli otomobil üreticisi, aynı zamanda daha düşük işçilik maliyetlerine sahip Türkiye'deki yeni fabrikasında otomobil üretimine beklenenden daha erken başlayacak ve açıklanan üretim planlarını büyük ölçüde aşacak.

Üretimin Macaristan'dan Türkiye'ye kaydırılması, Çin'deki EV'lere uygulanan gümrük vergileriyle Çin yatırımlarını ve iyi ücretli üretim işlerini çekmeyi uman Avrupa Birliği için bir geri adım olacağı ifade ediliyor.

https://www.marketscreener.com/news/...7c5cdcde8cf526

https://www.paturkey.com/news/2025/b...ce=chatgpt.com
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. Çevre tarım arazileriyle çevrili açık bir alan—fabrika binaları henüz inşa aşamasında değil, altyapı ağırlıklı.

manisalıyım bu arada
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 78/1001 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •