Bugün diğer bir husus hacim! Boşaltma mı doldurma mı akşama görürüz. Ankara havası hava da kalmasa bari.. ytd
Bugün diğer bir husus hacim! Boşaltma mı doldurma mı akşama görürüz. Ankara havası hava da kalmasa bari.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Günlük ao 17.97
Aylık ao 17.30
Yıllık ao 19.14
Şuan 17.76
Şimdilik taktayı kimse götürmeye niyetli değil, zaten herkes umudu kesti, limanda gitti, borcta çok, bilanco berbat, bi mucize lazım
Hamdım Piştim Yandım31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi
Günlük destekte çoğu hisse gibi bu da. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Bi kere öpebilsem zaten tavan serisine başlar daama mimkin değil öpmek.
Hamdım Piştim Yandım31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi
Bu oluşumdan bugün yirtsaydik iyi olacaktı ama kendi adıma problem yok. Noktalı virgüllü alıştım. Yirtarsak yeni noktaları yazarım, yirtamazsak o bizi yirtarsa yine yazarım. Yoksa uzunca zaman fıtık olunabilecek en kansız hisselerden bir tanesi. Var mı başka bunun gibi kansız var tabiki. Ytd
Yer İmleri