Sayfa 219/226 İlkİlk ... 119169209217218219220221 ... SonSon
Arama sonucu : 1808 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Bugün diğer bir husus hacim! Boşaltma mı doldurma mı akşama görürüz. Ankara havası hava da kalmasa bari.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Günlük ao 17.97
    Aylık ao 17.30
    Yıllık ao 19.14

Şuan 17.76

Şimdilik taktayı kimse götürmeye niyetli değil, zaten herkes umudu kesti, limanda gitti, borcta çok, bilanco berbat, bi mucize lazım
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

3. Günlük destekte çoğu hisse gibi bu da. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Yine zararına verdim, artık bi daha almam!.
    25-30 yıldır takip ederim, tam bir ömür törpüsü kahrolası kâğıt!.

Herkese bol kazançlar

Al-sat tut değildir
    Bu tahtada bende başarılı trade edemem, herif her seferinde öpücük atıyor, taktaya çok hakim
    Hamdım Piştim Yandım

5. Bi kere öpebilsem zaten tavan serisine başlar da ama mimkin değil öpmek.
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by Petrol Yazıyı Oku
    14 mayısta 18.28 i gördü. oraya zıplayabilir diye satış yazdım. 37 den döndü.gitti... 17.82 yi boş geçince alım yazdım , o da geldi....
    birazını da 17.70 ten aldık.. peeeehhhh erken almışım.. 17.57 ye kadar bastılar.. bu ne yaaaaa...

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Çok havalı birgün oldu aysonu kapanışı için, tabi Petkim için diğerleri kadar çok havalı değil şimdiye kadar.
    O havasını endeks düşerken balta gibi duruşuyla atmış olabilir. Endeks Petkim e daha önceki duruşu sebepli ekmeği tavuğa bandın say demiş olabilir.
    Ama istenilen yerin üstüne atsakta digerlerinin performansı ayın başında neye evrilecek ve balta gibim duracakmiyiz. Günlükte 1760 haftalikta 1837 direncleri, alttada günlük 1713 ve malum bulutust çizgimiz var.. ytd
    Bu oluşumdan bugün yirtsaydik iyi olacaktı ama kendi adıma problem yok. Noktalı virgüllü alıştım. Yirtarsak yeni noktaları yazarım, yirtamazsak o bizi yirtarsa yine yazarım. Yoksa uzunca zaman fıtık olunabilecek en kansız hisselerden bir tanesi. Var mı başka bunun gibi kansız var tabiki. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    bu oluşumdan bugün yirtsaydik iyi olacaktı ama kendi adıma problem yok. Noktalı virgüllü alıştım. Yirtarsak yeni noktaları yazarım, yirtamazsak o bizi yirtarsa yine yazarım. Yoksa uzunca zaman fıtık olunabilecek en kansız hisselerden bir tanesi. Var mı başka bunun gibi kansız var tabiki. Ytd
    izmdc

Sayfa 219/226 İlkİlk ... 119169209217218219220221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •