Sayfa 88/106 İlkİlk ... 3878868788899098 ... SonSon
Arama sonucu : 845 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    MB faiz indiriminden başka yolu yok. Piyasanın dayanacak gücü kalmadı.
    Kendi yağında kavrulan düzgün sanayiciye hiç bir şey demem.

1,5-2 sene önce ismi lazım değil halka açık bir şirketin patronu mangalda kül bırakmıyordu borçsuz şirketiz dedi. İvedilikle kendinize profesyonel bir finansçı ya da finans müdürü bulun dedim. Ya dedi şimdi ona kim verecek ayda 50-60 bin tl. Devam ettim dedim ki size en az aylık 100-150 bin tl lik adam lazım.O kadar maliyet yaratmaya gerek yok dedi.Şu an aylık en az 12-15 mln arası faiz ödüyor şirket. O da son çeyrek veriler kim bilir ne oldu. Buna mı acıyacağım.Kalan sağlar bizimdir. Bu örneği verdim ne alaka demeyin çoğunun kafa cidden bu.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Tıfıl ,

senin tahtada benden bu kadar çorba bana yeter sana bol kazançlar.
    iyi trade oldu
    tıfıl bak ben vedalaştım 1.5 milyar alınan %5 yukarda olan tahta kırmızı kapattı.ipneli gördüğümüz için kaçtık
    %40 dan fazla yukarı gitmiş bir tahtayı buralarda birilerine verdilerse dikkat edilmeli
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

bozkurtdayu

bazen aklına ''tom coneste tepe işaretleyeyim mi ? '' diye düşünceler geliyor mu ?

yoksa ''70.000'den küçük rakam söyleyipte adımızı acemiye çıkarmayalım '' mı deyorsun

bu yükseliş coşkuyla sonlanmadı daha... elinde hisse olanlar ilk düşüşte malı boca edip malsız kalmaz umarın.

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    22.07.25 Salı

XU030YVADE , 12200-12295 gördü ..12243(uzlaşma 12242) kapattı. -%0.33

Alemin şorterlerine tebrikler
    Mert, sen benim bu platformda toplam 3 arkadasimdan en eski 2 tanesinden birisin , seni burada aktif ve esprili görmek güzel ,diğer eski dostum fchopen i de gerçekten merak ediyorum .Zira çok zaman harcadık birlikte Avni Ç. hakkında

Öyle merak ettim gecenin bu saatinde ve bulamadım ..Eskilerden bazıları ..

6. Trump, Fed Başkanı Powell'ın 8 ay içinde gideceğini söyledi

ABD Başkanı Donald Trump, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın "budala" olduğunu ve faiz oranlarını çok yüksek tuttuğunu, ancak sekiz ay içinde gideceğini söyledi.

Trump, "Bence kötü bir iş çıkardı, ama zaten yakında gidecek. Sekiz ay içinde gidecek" dedi.

Powell'ın Fed Başkanı olarak görev süresi 15 Mayıs'ta sona eriyor ve kendisi görevinden erken ayrılmayacağını defalarca belirtmişti. Sekiz ay, Powell'ın Mart ortasına kadar görevde kalacağı anlamına geliyor; Trump'ın neden bu zaman dilimini seçtiği henüz belli olmadı.

Bu yazıyla beraber ülkedeki tüm sol tandans ekonomistlerin yıllardır kafa ütülediği bir numaralı argüman çöp oldu. Şimdi kendilerinden ivedilikle sürekli artık USD bitti Çin Yuanı alın. 1 Çin Yuanı 1 USD olacak diye süreklilik arz eden videolar bekliyorum. He yapmazlarsa alayı bir daha konuşmasın bu işleri de yapmasın gidip kumda oynasın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Alman Federal Güvenlik Konseyi, Türkiye'nin 40 adet Eurofighter savaş uçağı için yaptığı ön talebi onayladı - Spiegel

Sayfa 88/106 İlkİlk ... 3878868788899098 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •