- Endeksi niye kötüleyip duruyorsun sen ya?
- Ben mi?
- Evet, sen!
- Şey.
İYİLEYİN
Kötülemeyin kimseyi; haklıysanız gıybet, haksızsanız iftira etmiş olursunuz ve kötülenirsiniz. İyileyin herkesi, kendiniz de iyileşirsiniz.
- Endeksi niye kötüleyip duruyorsun sen ya?
- Ben mi?
- Evet, sen!
- Şey.
İYİLEYİN
Kötülemeyin kimseyi; haklıysanız gıybet, haksızsanız iftira etmiş olursunuz ve kötülenirsiniz. İyileyin herkesi, kendiniz de iyileşirsiniz.
1 temmuzdan itibaren trade ettiğim tahtalarda yanlış hamle yaptığım tahta en alt bölgeden aldım graf üzerinde çalışmaları yaptım lokum gibi trade tahtası benim için ama boyun bölgesinde beni attı formasyonu tamamladı.
borsaya yeni giren arkadaşlar varsa onlara yazayım bizim borsa el göründüğü için %51 psikolojidir dün ekgyo vedalaştığımda tahta %5 yukardaydı dedim ya yine otokar gibi olmasın kurtçuk bekle bekle diyorsonra açtım grafı biraz teknik biraz oyak spor alımları tepede midemi bulandırdı baktım satıcı tarafıda iştahlı yakalamışlar vedalaştım sonuç olarak bu borsa yeni girenler psikoloji yönetimi önemli ayrıca teknik konularada önem verin bu arenada olucaksanız .Ha şimdi çıkar birileri makinalar tekniğemi bakar der
bakar kardeşim buradaki algoritmalardan daha hızlı makinalar var kriptoda ne formasyonlar yapıyor kısada iş eskiden çok manuleldi şimdi daha hızlı argoritmik makina ile oynanıyorsa, oyun sizde hesaplamanızı ona göre yapıcaksınız zaten belli tahtaların karakterislik özelilliğini gördükten sonra oyuna adapte oluyorsunuz.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Euro fighter 120 mlyn dolar
F-35 80-100 mlyn dolar
Euro fighter saatte 20 000 USD yakıyor
F-35 saatte 35- 40 bin
Euro fighter daha hızlı ve çevik
F-35 daha yavaş ve az atak
Ancak Eurofighter F-35 i görene kadar Eurofighter haritadan siliniyor.
Eğer Eurofighter daha iyi olsaydı zaten kendileri üretmeye devam eder ABD den F 35 kuyruğuna girmezlerdi .
Bize neden veriyorlar 4.5 nesil olup pahalı oldugu için kendi uçaklarını biraz daha iler zamana itsinler , modasının geçiyor olması , bunlar birsey veriyorsa 3 şey almadan vermez
Vize hikayesi de buna dahil , Avrupa tam bir o.c. dir , NATO genel sekreterlerinin yalaka tavırlarına bakın gören ve algılayan bilir .Bence Eurofighter yerine F-16 nin son versiyonları dahi daha iyi olabilir Modifiye de ediliyorlar burada uçağı tanıdılar. İyice..
Tabii gerçekten uzman olanlar taa iyi bilir ama çok pahalı .
Renault vs Byd , Cherry gibi mi desek bilemedim.
Not: tabii uçaklar zamanla değişebilir ve son versiyon ile ilk arasında bayağı bir fark olabilir ayrıca f-35 kontrolü ABD tarafından yapılır.
F16 vermiyor Trump,
Elli faktör krem yaptım, eyy Trump![]()
Fidan lafı ortaya koydu,
Gerekirse vururuz dedi, tabi bu kaçıncı tartuşılır,
Vuracak olan vurur, İran ğibi açiklama olmaz.
Gazda geldi tayfun dan, artık uçakta geliyor
Ne duruyon pala, helva yapsana lan![]()
Çok sıcak ben havuza, denizde bile insan terlermi yahu, terletiyor bu sene
Yer İmleri