Sayfa 111/300 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon
Arama sonucu : 2395 madde; 881 - 888 arası.

Konu: Viop LXVI

1. benzinli arabayla mazotlu arabaya da zam gelecek mi? onlara birşey olmayacak gibi anladım.

riyıl taym geleyeho aldım demin.

dur bakali.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hisse seçimi tabiiki önemli,
    Mesela endekis 9300 lerde iken 26 dan ereğli alan biri endekis 11bine ramak kalmış ama halen ereğli 27 ise, iyi seçim yapamamış denilebilir
    Aselsten başkası yalan
    Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
    Soygun çok büyük
    21.5 den ereğli alan hatta bunu almadan önce 150 asels satan birinde sorun var mı peki? Bunu da 23 ten Aselsan alıp topiğinde 7 düvel ile çarpışan bana mı diyorsun? Ya 9300 de yeni aldıklarım çok daha fazlasını kompanse etti ise. Bozkurtum vadeler bende sen gibi değil.

Ben senin yerinde olsam diğerini tercih ederdim eğer suyun içinde kalmamak istiyorsan. Onu da anlamamışsın sanırım.

Sen boynuzlu derken bende tüpünü aldım yazdım onu da fark etmemişsin alım tarihi 26 haziran.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hiç bir otomobil firması fiyat vermiyor
    tamamı fiyatlarımız güncelleniyor
    kazığı çakacaklar
    Kardeşim mayıs sonu almıştı elektrikli araç.
    Üstelik indirim yapmışlar.
    1,5 ayda gelinen nokta.
    Bos haklı para biriktirmektense git et döner ye.
    Yarın ne yersin bilinmez!!

4. İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    5d
    Size bir şey soracağım
    Resmi gazetede
    1) ÖTV ile alakalı değişiklikte ilk görseldeki gibi Matrahı 650bini aşmayan 1,4e kadar motorlular 70% ÖTV yazıyor
    2) İkinci görsel ise yine dün, Türk parasını koruma kanunu kapsamında yapılan değişiklik. Orada ÖTV minimum 80% ve kısıt 1.6 motor ve 600bini aşmayan araçlara

Bana birisi bunu rica ediyorum açıklasın
    Nasıl yani ya?
    https://resmigazete.gov.tr/eskiler/2...20250724-2.htm

https://resmigazete.gov.tr/eskiler/2025/0
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    21.5 den ereğli alan hatta bunu almadan önce 150 asels satan birinde sorun var mı peki? Bunu da 23 ten Aselsan alıp topiğinde 7 düvel ile çarpışan bana mı diyorsun? Ya 9300 de yeni aldıklarım çok daha fazlasını kompanse etti ise. Bozkurtum vadeler bende sen gibi değil.

Ben senin yerinde olsam diğerini tercih ederdim eğer suyun içinde kalmamak istiyorsan. Onu da anlamamışsın sanırım.
    Yok abicim yok yatırım falan hikaye. Vurkaçoğlu vardı öyle olacaksın vurup kaçacaksın. Geçen sene kaç ay bekledim aselsanda sabırlı olmakta fayda vermiyor.

6. enflasyonun geldiği nokta artık faiz ile alakalı değil. 250 puan indirim yetersiz olur diye düşünüyorum. Eylüle kadar bir daha toplantı olmadığı için 250 bps indirim durumunda ciddi reel faiz devam eder. Tabi bu durum carry cilerin hoşuna gider.
    enflasyon yapısal reformlar ve özellikle kamuda tasarruf olmadan çözülemez. o nedenle artık faizle ilişkisi zayıf bence.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku

Sen boynuzlu derken bende tüpünü aldım yazdım onu da fark etmemişsin alım tarihi 26 haziran.
    Sorun yok, burda kazanan her zaman haklıdır.
    Demek istediğim şu,
    Vobda mutlak kazanmalısınız yohusa paralar Bozkurt dayuya gider
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

8. https://x.com/PiyasaTurkiye/status/1948290505239843254

az bile yapıyorsunuz bu millete daha fazla yapın geleceğini alın nasıl olsa sesini çıkaran yok .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 111/300 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •