Sayfa 339/339 İlkİlk ... 239289329337338339
Arama sonucu : 2709 madde; 2,705 - 2,709 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    İyi bilanço beklentim devam ediyor

Bekleyip görecegiz
    Yıllık net kar ortalama 8 milyar. Şirketin piyada değeri 40 milyar. Fıkra bu kadar...

2. geçen yıl 83 milyar geliri varmış. bu yıl bence 100 ü geçer. 170 tl bir yıl öncesi zirveden buraya bastılar ve aylardır yatay kanalda. ben yüklü miktarda alım yaptım.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

3. Kötü beklenen bilançoyla bakalım nereye kadar basacaklar. Kur farkı borç ama bunlar iyi bilançoyuda önceden fiyatlamadilarki. Neyse ne yapacakları belli değil yakında BIST 30danda atarlar bunu. Şu anda hareketleri borsa endeks eksi olsa bun paraşüt lazım olacak gibi.

4. Ülker'de girdi maliyetlerinin artması sebebiyle marj düşüklüğü bekliyorlar. Hangi girdi maliyetlerini kastediyorlar acaba? Şekerin fiyatı düştü mesela

5.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    Ülker'de girdi maliyetlerinin artması sebebiyle marj düşüklüğü bekliyorlar. Hangi girdi maliyetlerini kastediyorlar acaba? Şekerin fiyatı düştü mesela
    Gedik yatırım portföye yeni hisse eklerken öve öve bitiremez. Aldığı hissenin yerine birini çıkarırkende karalar durur. Hisseyi çıkarırken bahane bulması lazımdı... Hisse 170 zirvesinde överler birileri mal çakar. Şimdi kelepir fiyattada kötülerler. Bunlar asıl manipilatörler işte...

Sayfa 339/339 İlkİlk ... 239289329337338339

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •