Sn. Bawer ben daha çok bilanço bekliyorum
Sn. Bawer ben daha çok bilanço bekliyorum
2025/3 e göre;
statik değeri 5,44 tl...özkaynaklar/ödenmiş sermaye
esas faaliyet kar ına göre hesapladığın vakit 4,12 tl...
finansal giderler / defter değeri 6,52 ......iyi bir şirket için ortalama 2-3 aralığıdır..
patron faktörü ortada...
yani 2025/3 e göre şu anki fiyatı an itibarı ile 14,46..... arkana bakmadan verip gitmen lazım..
2023/6 bilançosu ile kar patlaması yapıp tüm rasyoların düzeltip uçuşa geçeceğine inanıyorsak 19-20 leri bekleyelim..
ki öyle de olsa patron satmadan duracak mı? kağıdı götürecek mi...
olacak olan: hazır faizlerde indi,bilanço verileride değerlendi, biraz daha basıp ne kadar toplayabilirsem toplayayım,zaten verilerde benden yana o zaman sürerim kağıdı demez mi sizce?
maliyetim 13,4..
16 da arkama bakmam..
15 ,50 de olabilir..
ondan sonra 25 e gitsin gram üzülmem...
1 sene beklemem de benim eşekliğimin bedeli olsun,çıkaracak dersi çıkardım derim..
Bu çeyrek ve sonrasında güzel rakamlar gelmeli, temel verileri cazipleştirecek rakamlar, bir de faaliyetlerle ilgili güzel haberler.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Tabii ki kimsenin alım satımını karışmam ama benim beklentim yüksek
Bunu yükseltecek kişi öyle 2 katı filan olmaz tabii ki hemen olmaya bilir borçlar da % 58 azaltım var
3 fabrika devreye girdi kendi enerjisini üretimde devreye girecek
Bence en önemlisi Katma değerli profil üretiminde artış var
140 ülkeye ihracat nakit akışı bu dönemde önemli o da güzel kendi açımı sabır lazım
Size ESEN örnek vermek isterim bu yılın başında 20-25 arasında idi şimdi yaklaşık 100 tl oldu tabii ki ben o kadar beklemiyorum ama
Yer İmleri