Simdide acın 2024 faaliyet raporunu elekrrik dagitimdan yaptigi ciroya bakin . Ve o raporda 18 . Sayfalarda 2017 de alinan bu garabetin ustune 20 milyar tl yatirim yapildigini okuyun . Ort usd kuru alın 8 senelik ve 20 ye bölün . Benim 1.5 milyar usd maliyet demem bile insafliydi aslinda . Sirketin satin alinmasi 700 milyon usd zaten .

Bu sene yapacagi 125 milyon usd yatirimla yaklasik en iyi maliyeti 2 milyar usd milyar en kotu 3 milyar usd lik birnyatirimdan bahsediyoruz Ve cirosuna bakın .

Sirkete ne kattigina bakın . Bolbol borclanma ve yatirim . Finansman proje kredileri havada ucuyor bunlari kapda gormedinz ancak kapatirkende gormedinz sadece sorunca ogrenebilirsnz nereye ne kadar borc var

Sonrada ne dondugunu kimin niye utanmasi utanmamasi gerektigini anlarsinz .

Yuzlerce boyle olayi var .