Sayfa 820/841 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830 ... SonSon
Arama sonucu : 6725 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B1"den "Ba3"e yükseltti, görünümünü "pozitif"ten "durağan"a revize etti; beklenti not ve görünümün değişmeyeceği yönündeydi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "BB-", görünümünü "durağan" olarak teyit etti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. "İskenderun’da 7 asker hastaneye kaldırıldı; 2’si şehit oldu
    Hastane
    26 Temmuz 2025 01:15

İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı’nda öğle saatlerinden sonra askerlerin toplu şekilde rahatsızlandığı, en az 7 askerin yüksek ateş şikayetiyle hastaneye sevk edildiği bildirildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen iki asker şehit oldu. Diğer 5 askerin hastanede tedavileri sürüyor.

Gazeteci Mustafa Dilek'in haberine göre; askerler öğleden sonra, yaklaşık saat 16.00 sonrası rahatsızlanarak acil servislere kaldırıldı.

Şehit olan askerlerin isimlerinin; 29 yaşındaki Semih E. ve 29 yaşındaki Halit K. olduğu belirlendi. Öte yandan hastaneye kaldırılan askerlerin gündüz saatlerinde sıcak havada spor yaptıkları ve akşam saatlerinde rahatsızlandıkları öğrenildi.

Askerlerin yüksek ateş şikâyetiyle hastaneye başvurduğu öğrenildi.

MSB İskenderun'da şehit olan askerlerin ilk otopsi raporunu açıkladı: Aşırı sıvı kaybına bağlı çoklu organ yetmezliği"

Ben bunun hafifini gözümle gördüm yaşadım, Ağustos sıcağında Gaziemir de yedek subay okulunda ilk 3 gün milleti sıcağın altında kosturmuslardi.

Bana 3 .gün akşam teslim ol ilk gün kesinlikle gitme dedikleri için bana bu " eğitim " vurmadı o akşam ben elbise alırken o anda hiç tanımadığım bir arkadaş , 2 büyük şaşal şişesi su kaybettim sen yirttin demişti.

O gün revirin doktoru Tabip Yüzbaşı bizim bölüğün komutanlarini tehdit edip bunu kesmezseniz sizi şikayet edeceğim demiş ondan sonra hafiflettilerdi.

Umarım yukarıdaki bilgiler yanlıştır ve gerçek değildir, milletin evladını bu sıcakta koşturmak nedir akşam yaptır eğitimi ..

Not: bazı sert olduğunu göstermek isteyen bazı az sayıda bir kaç subay , biz eğitim yaparken şeker mi bunlar erirler mi falan tarzı saçma sapan konuştukları ni hatırlıyorum, bize astsubay bile gelemezdi sadece subaylar eğitim verirdi ancak bu bile herkesin aynı duyarlılığı taşımadığıni anlatır .

Allah Rahmet Eylesin ölen evlatlara ...Çok üzüldüm..

Dediğim gibi umarım neden başkadır bilgi yanlıştır o zaman düzeltiriz ancak bu havada koydeyim evden çıkamıyorum sıcaktan..
    Son düzenleme : Desidero74; 26-07-2025 saat: 12:46.

4. Kamu işçilerinin toplu sözleşme sürecinde hükümetin zam teklifini geri çektiği iddiası ise üzerine grev kararları alınmaya başlandı. 1 Ağustos itibarıyla ilk fiili grev bor işletmelerinde başlayacak.

https://www.hisse.net/haber/milyonla...aslayacak-9709

5. İlk teklife evet demeyen sendikaya Yeni teklif bu dayı Tavşanlı dan gibi geldi hani sabah namazına giden belediyeyi arayan dayımız

Screenshot_2025-07-26-13-16-33-862_com.opera.browser-edit.jpg
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

https://youtube.com/shorts/PhpUoROTJ...LleJA2pyVcpRl8

Demirel'in yollar hakkındaki düşünceleri...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ufak at da civcivler yesin diyeceğimde, bunu öküzler yiyeceği için önemli değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 820/841 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •