Sayfa 197/271 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247 ... SonSon
Arama sonucu : 2163 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Viop LXVI

1. iyi haftalar. bu hafta düzeltme haftası olmasını öngörüyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. Not artışına sayfalarca çamur atanlar aşağıda tebin onlara karşı büyüdüğünü izlesinler. 😆

offline olduğum zaman mecburen yazını görüyorum. zdx.

birincisi ben seni trol olduğun için engellemedim !

forum kültürünü bilmediğin için.. ve göya sana göre önemli olan her haberi her bir haber 3000 kelimeden fazla olan haberleri yorum yapmadan direkt olarak kopyala yapıştır yaptığın için engelledim. bunuda söyledim.

dünyanın hiç bir forumunda.. böyle bir kültür yoktur. sana göre ırakta petrol bulunması çok önemli bir haber olabilir. ama bana göre değildir.

şimdi bana göre bilim haberleri misal önemli. ama ben günde 50 tane bilim haberinin her birini yorumsuz yani içine bir değer katmadan sadece kopyala yapıştır yapsam ne olur ? ve herkes kendince önemli olan haberi yapıştırsa ne olur.

sence ne olur ? ) kafan basmıyor işte.

mesela haber senin içn önemli ise.. haber linkini ve başlığını koyarsın foruma.. önemli olduğunu düşünen biri gider linkten okur.

aynı safya içinde 5 tane böyle uzuuunca haber yapıştırırsan millet yorum okumak için aşırı zorlanır. bende seni bu nedenle engelledim. iyide yapmışım

sen benim 3000 kelimelik bir haber paylaştığımı hiç gördün mü. veya başkasının ? bunu sadece sen yapıyorsun.

ve anlamamakta da ısrar ediyorsun. banane abi tanzanyada tarım gelişmiş miş...

elimde tonla çimento var..

şimdi tüm çimento hisselerinin haberlerini boca edeyim mi yani buraya.
    kbakma da.. haklıyım kardeş.

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Türkiye ile Gambiya arasında askeri, mali işbirliği protokolü imzalandı..

Bu ülke nerededir? Ne iş yapar? kim gider-kim gelir.. Havaalanları var mıdır?

körler-sağırlar birbirini ağırlar..derler..
    yandaşlar iş yapıyordur parasını yine bizden çıkarıyorlardır bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. Semih Arslan ��������
    @DH_Altin
    ·
    1d
    Moody’s not artırımı ile VİOP gapli açtı ama gapi kapatıyor gibi. %0,29

Bakalım endeks nasıl açacak?

Cuma MSCI Turkey %2 yukarıda idi. %2-3 açmamız lazımdı.

Neyse 09:55’e daha vakit var.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

not artışına karşın açılış zayıf oldu - bence.

daha kargalar kahvaltıyı yeni etti
    bodrum çeşme marmaris maldivler yunan adaları kargaları kahvaltı bile etmedi sen %3 bekliyon
    hele bi kalksın ağa kargalar
    bir halt olacağı yok.

8. Bu çocuk harbiden okuduğunu anlamayan dangalaklardan salalım çayıra otlasın
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 197/271 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •