Sayfa 26/27 İlkİlk ... 1624252627 SonSon
Arama sonucu : 215 madde; 201 - 208 arası.

Konu: MEDTR - Meditera Tıbbi Malzeme Sanayi ve Ticaret A.Ş.

4. Kimse fark etmemiş mi? Yükselen euro/tl ile marjlarda dipten dönüş+yeni fabrikanın kapasitesinin kademeli devreye girişi + düşen enflasyonla beraber daha az parasal kayıp.

5.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    Kimse fark etmemiş mi? Yükselen euro/tl ile marjlarda dipten dönüş+yeni fabrikanın kapasitesinin kademeli devreye girişi + düşen enflasyonla beraber daha az parasal kayıp.
    patronu, azimut pyş ile hisselerinde yatırımcısına tuzak kurup oyun oynadı.piyasa patronuna güvenmiyor.ilk yülselişte mkk kaydı olan 9 milyon lotu satıp ikinci operasyonunu yapacaktır.

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetmutlu Yazıyı Oku
    patronu, azimut pyş ile hisselerinde yatırımcısına tuzak kurup oyun oynadı.piyasa patronuna güvenmiyor.ilk yülselişte mkk kaydı olan 9 milyon lotu satıp ikinci operasyonunu yapacaktır.
    ne olmuş anlayamadım. Fon girip zararına satmış. O sırada patron mal satsa anlarım ama yapmamış. Şirket kendi geri aldığı payları vermiş sadece.

7.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    ne olmuş anlayamadım. Fon girip zararına satmış. O sırada patron mal satsa anlarım ama yapmamış. Şirket kendi geri aldığı payları vermiş sadece.
    Baba oğul hisselerini azimuta verdi azimutta bunların adına satış yaparak operasyon yaptı. Oçluğu yaptılar özet olarak. Halktan para toplayıp halkı s...meyi amaçladılar. Genel kurulda bana oğlu diyor ki sizi bir yerden tanıyorum. Emeklilik fonlarındaki hisseleri almaya çalıştığını söylemişti oğul patron. Para için her şeyi yapacak bir karaktersizler yani

8.  Alıntı Originally Posted by Monte Carlo Yazıyı Oku
    Baba oğul hisselerini azimuta verdi azimutta bunların adına satış yaparak operasyon yaptı. Oçluğu yaptılar özet olarak. Halktan para toplayıp halkı s...meyi amaçladılar. Genel kurulda bana oğlu diyor ki sizi bir yerden tanıyorum. Emeklilik fonlarındaki hisseleri almaya çalıştığını söylemişti oğul patron. Para için her şeyi yapacak bir karaktersizler yani
    Azimuta vermemiş. Azimut piyasadan toplayıp sonrasında zarar satmış. Azimut hisseyi kaldırdıktan sonra da ortak satışı olmamış. Burada neyi kaçırıyorum?

Sayfa 26/27 İlkİlk ... 1624252627 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •