Sayfa 547/548 İlkİlk ... 47447497537545546547548 SonSon
Arama sonucu : 4378 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1. Oyuzden wrenhouss a ulasin burdaki olayalri anlatin zaten adamlar bir bedelli yedi aldiktan sonra . Sonrakiler şok olmasin bu yolda denenebilir diye akillarina sokmak lazim .

2. Şakir hocam bu wrenhause nasıl ulaşabiliriz bende yabancı dil yok , burda bu işi çözecek arkadaş var mı

Soru;
    50 milyon $ ile elektrip’in %50 + yönetimine sahip olan sevgili Wrenhause şirketi, Zorlu Enerjinin %12,50’ne nasıl sahip olmuş?

Konu hakkında bilgi sahibi olan aydınlatırsa çok makbule geçer.
    🙏

Not; bu arada ben de araştıracağım.

Al-sat tut değildir

Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Soru;
    50 milyon $ ile elektrip’in %50 + yönetimine sahip olan sevgili Wrenhause şirketi, Zorlu Enerjinin %12,50’ne nasıl sahip olmuş?

🙏

Al-sat tut değildir

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1065388

Kendime çok kızdım😡

Kırk yıllık kani, olur mu yani?

Al-sat tut değildir

5.  Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Soru;

🙏

Al-sat tut değildir
    %51 ine 50 milyon usd odedi zes in. %12.5 hisse icinde 38 milyon usd odedi wrenhouse. Wrenhouse dn borc almis borcunda vadesini uzatmislar . Karsiligi bu.

6. Ceo da agzindan kacirdi zes icin ingiliz sermayesi adkamizda dedi. Wrenhouse aslinda kuveyt fonu. Satarlarsa zorenin yarisini anz 20 yildir goturdugu parayi reel olarak 3 senede 5 misliyle alir.

Sonrada kendine yahu ben niye kendimi bukdr strese koyup sacma sapan islerle ugrasmisim der . Durust olsaymisim zaten daha fazlasi oluyormus der kendiyle hesaplasir ölmeden. Bunu yasaması önemli

7. Hatirlarsanz 4 ay oncede malezyalilarla santral yapiyordu poz veriyorlardi 🤣🤣🤣 valla cok garip sirket . Sizofren insanin sirket hali burası . Dunyada ornegi yok .

8. Hissenin madem bunca sorunu var başında tuz dolandıralım sonra muska falan yazdıralım

https://youtu.be/gg1i-NQqlRs?feature=shared

Sorunsuz hisse yoktur az votka vardır...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 547/548 İlkİlk ... 47447497537545546547548 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •