Sayfa 227/1001 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Viop LXVI

1. [QUOTE=sindoma53;7062530]asocular müjde formasyonunuz var ne tarafa kıracak bakalım.
    formasyonun kırılımına göre yukarda 192-193 aşağı kırılımda aşağıda 176-177[/QUOTE]

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

buranın takipçisi nöbetçi badem var ne zaman bir tahtada kısa vade saatlik formasyon paylaşsam benim paylaşımımın tersi hareket çekiyor yukarı alıyor bakalım aynı numara gelecek mi
    geçen hafta verdiğim formasyon hedef bölgesine geldi bu bölge çalışmazsa destek olarak aşağıda 173 bölgesi mevcut.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2. Teneke vatanı terket diyor sponsoru olacak mı milletin? Anılara, yaşanmış hayata, gideceği yerlerin yaşam şartlarını karşılayabiliyor mu? Muazzam para kazanıyormuş ya sigara parasıyla servet yapılıyormuş ya.. çıkar len parayı gitmek isteyenler sana nasıl danışacak yol göster teneke seni…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Hissenetin delisi, Köln katedralinin marksist zangocu
    Sen de sigarayı bırak.
    Çan çalarken nefesin tıkanmaz.
    Malüm koah.....
    Şeytanın avukatımısın.????

Sigara içtiğimi nerden çıkardın.???

Sigara içki kullanmıyorum.!!!

Cübbeli Ahmet ten ne farkın var.!!!

Ülke batıyor.!!!
    Sen güvertede Kenan çalıyorsun.!!
    Gavurun tarağına mühtaç etmiş.!!
    İnanmazsan Mehmet Şimşeğe sor.!!
    Tr de borsa batakhanedir.!!
    Kumarhanedir.!!
    Afrikada vatandaşlık satıyorlar.!!!
    Bademler.!!
    En büyük banknot olan 200 TL.!!!
    5 Euro etmiyor.!!
    Paran pulun rezil olmuş.!!
    Bak müslümanlar hep gevur memleketlere iltica ediyor.!!
    Anla sefillik diz boyu.!!
    Yobazın olduğu yerde.!!
    Açlık sefillik sapıklık var.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

101 bak ben senin taraf tayfayı Vatana ihanet içinde görüyorum.

Ve Chp de ATATÜRK çüleri tasfiye edip pkk lılaşmış gibi hissiyatım var.hdp komisyonu ve

50 yıllık MHP geçmişliğim var DEVRİMCİ arkadaşımda var şimdi o akp li oldu içki komasına girdi dışkapı ssk ya yetiştirdim iskitler köpekleri derdi inanırmısın şimdi içki içenlere sallıyor facebook da.

sonuç 2 yüzlülerden yalancılar dan ahlaksızlardan Devlet malı yada çalıştığın yerden çalanlar yolsuzluk yapanlardan nefret ederim orada olmam.artı Müslümanda olamazlar onlar.

Niye 2 kere KURÂN okumuş Hoca torunuyum ve sizlerin yüzünden dinden soğudum.

Din değişir SOY DEĞİŞMEZ

TÜRK OĞLU TÜRKÜM sen git.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

bop çular her yerde her partideler
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Afrika pit pazarında Türk vatandaşlığı ilanı!!!!

250bin$ ev alana.. yanında promasyon:
    Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı‼

Bademler ülkenin tüm değerlerini sata sata.!!!

Elde birşey kalmayınca.!!!

Afrikalının tarağına muhtaç olmuş.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

satıcı yok... bolofa batırımı karşıladılar

''daxi +300 pips iken; nasıl olsa bu bolofayı -1 milyardan, +3 milyara döndürürüz...'' deye

kamyonu bofanın üstüne sürüyollar

bugün şort denemeyin

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sigarayı mermi gibi düşünün küçük ama nefes keser benide ikiniz doktor olarak düşünün şimdi gelmişiniz bana aşırı öksürükten sizden tomografi istedim baktım bozkurt sana teşhisim koah başlangıcı sigarayı bırakmazsan bir sonraki durumun tüple yatalak yaşamaya devam edecen Ayasofya senin tomografinde ciğerinde lekeler var parça alıcaz biopsi sonuçları geldi kansersin sıgarayı otomatikman bırakıyorsun.Sorun şu sigarayı bırakmanız için başınıza birşey mi gelmesi gerek doktor bırak dediği zaman bırakılan şeyi bugunle beraber sizde bırakabilirsiniz 25 sene içip bırakmış biri olarak söylüyorum.
    Bunları düşünmediğim gün yok. Ben zaten KOAH benzerini yaşıyorum. Yürümediğim için çok belli olmuyor ama yürümüş olsam 6 basamak çıkamam. Şuan itibariyle ilişkimi kesiyorum en azından kesmeye çalışacağım.

Sayfa 227/1001 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •