Sayfa 831/840 İlkİlk ... 331731781821829830831832833 ... SonSon
Arama sonucu : 6715 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Çankaya belediyesi bizim mahallenin emlak vergisini 50 bin ile 100 bin arası yapmış belediye de 100 bin lira maaşlı torpilli elemanlarının parasını bizden çıkartacak.
    yeni birşey mi bu ben ocakta tüm vergileri ödedim
    absurt bişey yoktu
    bir halt olacağı yok.

2. ✅️ 2026-2029 yılları arasında geçerli olacak emlak vergisi tutarları, 30 Haziran’da kesinleşti.

➤ Takdir komisyonları tarafından belirlenen arsa ve arazi metrekare birim değerleri, ülke genelinde rekor düzeyde artırıldı. Bazı bölgelerde bu artışlar 10 kata hatta 30 kata kadar ulaştı. Yüksek oranlı artışlar, özellikle büyükşehirlerde mülk sahiplerini ciddi şekilde etkileyecek.

➤ 2024 yılında Anayasa Mahkemesi’nin verdiği önemli bir kararla, artık bu artışla ilgili yalnızca yazılı tebligat alanlar değil, karardan haberi olmayan mükellefler de dava açabilecek. 21 Temmuz itibarıyla başlayan dava açma süresi 7 Eylül’e kadar uzatıldı.

➤ Unutulmamalı ki bu süre, kamu düzenine ilişkin olup hak düşürücüdür. Yani 7 Eylül’e kadar başvuru yapılmazsa, artık yargı yolu kapanmış olacak. Yüksek emlak vergisi yükünün altına girmemek için mülk sahiplerinin bu süreci ciddiye alması gerekiyor.

https://www.instagram.com/p/DMJ8KmUq4cB/?img_index=2
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    absurt bişey yoktu
    https://www.gayrimenkulgundemi.com/e...sureci-basladi

Bugün bizim muhtar asmıştı yeni emlak vergisi fiyatlarını 4 bin liradan 50 bin liraya çıkmış cadde üzeri olan yerler 100 bin lira olmuş şok oldum itiraz dilekçesi vermek gerekiyormuş.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    absurt bişey yoktu
    2025 yılı içinde komisyon toplanıyor ve 2026-2029 döneminde uygulanacak rayiç bedelleri belirliyor.
    Belirlenecek rayiçlerin fahiş olma durumu var.

Ahanda link

https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...1%C5%9Ft%C4%B1.

5. İtiraz dilekçesi

6. Emlak değeri artsın...
    Ama ;
    Emlak Vergisi değeri artmasın ...

İlginç !

Rayiç Değerlerde Fahiş Artış! Yeni Emlak Vergisi Dönemi Milyonları Etkileyecek

https://www.gayrimenkulgundemi.com/r...ri-etkileyecek
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Chp de bizi öpmeye karar verdi öpen öpene.Belediyede100 bin lira maaşları nasıl ödeyecek çakma solcular anca böyle ödeyecekler.
    Emlak vergisi 4 yılda bir güncellenıyormuş bizde bekliyoruz. Benim ev en fazla yıllık 20.000 eder.

8. Bana vatsaptan bu mesaj gelmişti.

Emlak vergisi tespiti için arsa fiyat takdirleri CHP'li belediyelerde %1.000 hatta %1.200 oranlarında arttırıldı. Amaç Belediye’ye düşman seçmen yaratmak. Belediye takdir komisyonları; 2 Maliye, 1 Ticaret Odası, 1 Belediye ve 1 Muhtardan teşekkül ediyor. Yani Muhtar ve Belediye elemanı karşı çıksa bile 3 AKP'linin dediği oluyor. Bu kadar adileştiler. Konuyu bilmeyenler de CHP'li belediyelere lanet okuyor. Lütfen bu bilgiyi yayın.
    Şimdi internetten baktım; Yeni Akit, Akşam, vb. gibi gazetelerde “CHP'li belediyelerde akıl almaz emlak vergisi artışı”, “halkı soyuyorlar” şeklinde haberler var, bu haberler 25 Haziran'da*yazılmış!

Sayfa 831/840 İlkİlk ... 331731781821829830831832833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •