Sayfa 60/60 İlkİlk ... 1050585960
Arama sonucu : 480 madde; 473 - 480 arası.

Konu: PNSUT - Pınar Süt

1.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Bu şirket çüküm akılla....

Konkardatoya gitmez ise....

Şaşarım....

El mecbur...!!!!!!!!!!!
    Hangi finansal bilginle bu şirketin konkordataya gidebileceğini iddia ediyorsun?

Alıntı Originally Posted by Galatasaray Yazıyı Oku

.sn.baddog pınar sütte konkordato

gitme durumunu çok uzak ihtimalde görüyorum fakat böyle bir yola gitmesi demek

eğer kabul edilirse tabi bizim için boçların ertelenmesi anlamına gelirki şirketin faiz yükündende

kurtulması anlamına gelir bu güzel bir haber olabilir sanki yanılıyor olabilirmiyim dostlar kalın sağlıcakla
    İnanılır gibi değil....
    Adam cehenneme düşse ;ısınma masraflarından yırttık diye sevinecek....

Sanırım Hisse.Net ve/veya demokrasi var oldukça böyle yorumlar olacak....
    Yapacak bir şey yok....

Saygılar/Başarılar....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2. Çiğ süt fiyatları 1 Ağustos dan itibaren geçerli olmak üzere güncellendi...
    17,15 tl den 18.35 tl e yükseltildi...
    %7 artış....

1 litre %3,3 (tam) yağlı Pınar UHT sütün bugün raflardaki fiyatı 49,95 tl
    1 litre market markalı sütler (migros dahil) 33,95 tl....
    Bakalım 1 Ağustos sonrası fiyat ne olacak?

Saygılar/Başarılar....
    Son düzenleme : Tengri Han; 16-07-2025 saat: 22:00.
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3. çok kıymetli sn.tengri han zaten pınar süt te konkordata ya ihtimal vermediğimi yazımda belirtmişim bir arkadşın paylaşımı üzerine o yazıyı yazmıştım.

sadece siz üstadlarımıza giderse ve kabul görürse faiz giderlerimiz için iyi olabilecegini yazdım

sevgiler

4. Chobani markası ile yoğurt üreticisi bir şirket Fenerbahçe futbol klübü ile 120 milyon Euro Luk sponsorluk anlaşması imzalamış.
    120 milyon Euro bugünkü parite ile 140 milyon dolar yapıyor.
    Chobani bu parayı Fenerbahçeye vereceğine borsada 70 milyon dolar piyasa ederi olan Pınar sütü toplayıp 4 fabrikanın ve Türkiye süt ve süt ürünleri pazarının %20 sini bir anda eline geçirseydi iyi olurdu.
    Chobani markasını Fenerbahçe stadına ve formasına verecekte, Fenerbahçe taraftarı ne edecek bilemiyorum.
    Atatürk stadında Chobani ye...
    Para böyle bir şey galiba.
    Bol kazançlar dilerim!...
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

5.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Chobani markası ile yoğurt üreticisi bir şirket Fenerbahçe futbol klübü ile 120 milyon Euro Luk sponsorluk anlaşması imzalamış.
    120 milyon Euro bugünkü parite ile 140 milyon dolar yapıyor.
    Chobani bu parayı Fenerbahçeye vereceğine borsada 70 milyon dolar piyasa ederi olan Pınar sütü toplayıp 4 fabrikanın ve Türkiye süt ve süt ürünleri pazarının %20 sini bir anda eline geçirseydi iyi olurdu.
    Chobani markasını Fenerbahçe stadına ve formasına verecekte, Fenerbahçe taraftarı ne edecek bilemiyorum.
    Atatürk stadında Chobani ye...
    Para böyle bir şey galiba.
    Bol kazançlar dilerim!...
    Evet hocam çok haklısınız pınar süt sudan bile ucuz fakat ne hikmetse değerini bir türlü bulamıyor

kalın sağlıcakla

6. Sn.acemşah pınar süt ün 4 fabrikası var yazdınız bir yanlışlık olmasın hocam

ben 3 diye biliyorum izmir, eskişehir ve urfa da

7. [

QUOTE=Galatasaray;7064552]Sn.acemşah pınar süt ün 4 fabrikası var yazdınız bir yanlışlık olmasın hocam
    ben 3 diye biliyorum izmir, eskişehir ve urfa da[/QUOTE]

Evet çok haklısınız tombul parmak işte..
    İzmir, Eskişehir ve Şanlıurfa da fabrikalar ve o cevrenin ceperlerinde işte araziler zeytinliklerler vs vs var.
    Eskişehir güzel bir şehir, şimdi nadir toprak elementleri ile gündemde ha keza İzmir'de öyle..
    İzmir demişken İzmir ve cevresindeki binlerce dönüm Zeytinliklerin, kanunen zeytnlik alanların imara acılması kabul edilse bile ..
    Pınar sütün bu nadide doğal güzellikler içinde yerleşim değerlerine yakın sayfiye yerlerindeki zeytğnliklere binlerce villa inşa ettireceğini sanmıyorum.
    pınar sütün onbinlerce villa yerine zeytinlikleri koruyacağını düşünüyorum.
    Birde şu yaşarbank olayı var..
    Yaşatbsnktaki pınar süt hisseleri.
    Patron hanımefendi bu temmuz sayısında Capital dergisine konuşmuş yine
    Yabancı bir ortak ile bankayı tekrar faaliyete alabiliriz demiş..
    Banka yeterli .. binlerce dönüm zeytinliğe binlerce villa yerine ...doğaya saygı gerekli.
    Fabrika sayısı 3 evet ama iştirakler vasıtasıyla belki birleşik Arap emirliklerindeki fabrikayı da katabiliriz belki...
    Veya patronun demeçinde dediği gibi Almanya'da kurulacak bir fabrikada bu hatamızı düzeltir inşallah.
    Bol kazançlar dilerim
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

8. acemşah hocam estafurullah büyuk ihtimal klavye dendir sizin hata yapmayacağınızı elbet biliyoruz bir çok hisse ve pınar süt hakkındaki

bir çok bilinmeyeni sizin sayenizde öğrendik carfoorsa, asuzu, adel ve en son pınar süt burada zaten ben çok önceden pozisyon almıştım fakat sizin de pınar süt yazınızı okuyunca kendi kendime dedim ki doğru yoldasın inkar edemem sebep olduğunuz kazançlarımızdan dolayı sizden Allah razı olsun hocam borsa daki bilgilerimizi sizin gibi hocalarımızdan aldığımız

çok kıymetli değerli paylaşımlar sayesinde devamlı olarak üstüne koyarak arttırıyoruz iyiki varsınız sn. açemşah kalın sağlıcakla

Sayfa 60/60 İlkİlk ... 1050585960

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •