Sayfa 225/240 İlkİlk ... 125175215223224225226227235 ... SonSon
Arama sonucu : 1914 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by steve_harris Yazıyı Oku
    Kuzu agabey mal aldik 5 sene oturucaz diyorsun, sonra aradan 3 hafta geciyor, satiyoruz diyorsun.
    burası borsa 5 dakkada değişir işler

ben hiç bi zaman 5 yıl 3 yıl mal taşımadım, yıllar sonra eski ekstreleri bulup bakınca, o anki portföyü tutup taşımış olsaymışım 5 kat daha iyi perform olurmuş.. ama 2020-2021 sonrası yeni piyasada işler farklı yürüyor, artık bofa algosu var, herkese karşı tek başına pozisyon alıyor, sen ne alırsan onu aşağı ne sattıysan onu yukarı sürüyor.. tahtalarda short yapmak yasak güya ama bofa yabancı takasının tamamını kullanıyor, istediği malı istediği kadar satabiliyor, çok haksız bi rekabet

kuzu böyledir.. akpleri pohpohlar önce. gaza getirir.

sonra gazap ve el küffar bombaları salar üstlerine.

bunlar..

meeeeeeeeeeeee

diyebilir..

3. bofa satıcı değil bugün, ayarları mı bozuldu nedir ??

saçma sapan bi alış var, zorla short açtırdılar

Alıntı Originally Posted by steve_harris Yazıyı Oku
    Kuzu agabey mal aldik 5 sene oturucaz diyorsun, sonra aradan 3 hafta geciyor, satiyoruz diyorsun.
    doğru söylüyor

bir trendin sağlıklı olması için bolingerin geçmişe göre iyice daralması lazım... ne kadar çok daralırsa trend o kadar büyük ve sağlıklı olur

burada çizdim

kırmızılar... bolingerdeki maksimum açılmayı
    maviler... devamında gelen daralmayı gösteriyor

bu kırmızı ve mavi çizgi arasındaki göreceliliği iyi bakın

şimdi en sağdakine bakın

kırmızı ne kadar açık... mavi ne kadar dar... ? kırmızının uzunluğuna göre mavi bir tık uzun kalıyor.... mavi biraz daha kısalması lazım

onun içinde yatay-aşağı ile biraz zaman geçirip... biraz daraltmayı beklememiz lazım

(mavi dikdörtgene bakarsanız, alt ve üst kırmızı arası bir türlü daralmadı...) bu neden oldu ?

lönkçülerin durup durup endeksi yukarı çevirmeye kalkışmalarından oldu...

kasım 2024 ve 2025 başında tahtaya saldırmasalar endeks biraz daha aşağıya gidip bir müddet beklese çizgiler daralacaktı

emmi onun hesabını yapıyor

bir süre daha sağlı sollu trade edecek... daralma bittiğinde yığacak lönkü palanın üstüne
    Son düzenleme : çıtak; 30-07-2025 saat: 12:16.

5.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    doğru söylüyor

lönkçülerin durup durup endeksi yukarı çevirmeye kalkışmalarından oldu...

:
    durup durup yukarı mı kaldırıyorlar, yoksa durup durup short mu sıkıştırıyolar

ben çıktım pozisyondan, zaten girmiycektim vadeli işlerine öyle karar almıştım
    küçük fiyatlı kağıtlar gidecekmiş, yani 2 liraya hisse senedi mi olur lan- para üstü bile vermiyolar' diye bi furya olacakmış

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    durup durup yukarı mı kaldırıyorlar, yoksa durup durup short mu sıkıştırıyolar

ben çıktım pozisyondan, zaten girmiycektim vadeli işlerine öyle karar almıştım
    küçük fiyatlı kağıtlar gidecekmiş, yani 2 liraya hisse senedi mi olur lan- para üstü bile vermiyolar' diye bi furya olacakmış
    ALLAH ALLAAAAH... bi yaşıma daha girdim
    abi ben seni bofa bilirdim...(yanlış hatırlamıyorsam ) ayulardan tarafmı oldun... ?

şortçulardan yana olman duygulandırdı beni

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    bofa satıcı değil bugün, ayarları mı bozuldu nedir ??

saçma sapan bi alış var, zorla short açtırdılar

ÜÇLÜ TEPEYİ yapıyoruz

bilirsin, tepeden dönüşlerde 85'li tepe yapmadan ne kolayki şortçuya para versin

7. https://x.com/tele1comtr/status/1950523141517656526

dudu memet'in yine bi derdi var, fotoğraf çekinmişler 4 ay evvel ekrem başkanla, o fotoğrafı vermemişler yandı demişler.. böyle bi rezalet olabilir mi ?? bu davasında sonuna kadar dudu memetçiyim.. fotoğraf verilsin

8. bana bakan atatürk'ü görür !!

diye buyurmuş laz müteahhit, bunun üzerie cehapeliler hem genel merkezde hem aday ofsine çevirdikleri eğitim salonundaki büyük atatürk fotoğraflarını kaldırıp yerine ekremin fotoğraflarıı asmışlar.. başka birisi herhangi bi yerdeki bi atatürk resmini kaldırsa kıyameti koparacak olan cehapeliler bunu hiç dert etmemiş, zaten ekrem başkana bakarsam atatürk görüyorum ben

meral hanım da buna ilk baktğında yüzünde rabb-i yasir görmüştü, sonradan hırsız olduğunu anlayınca içi kıyılmıştı kadıncazın

Sayfa 225/240 İlkİlk ... 125175215223224225226227235 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •