hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
https://x.com/radusrefag16263/status...02507069055379
Günlük aracı kurum dağılımı.
Paylaşımlarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorumlar genel niteliktedir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Paylaşımlarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorumlar genel niteliktedir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Aynı zamanda girmisiz , fark şu diger kagitlara nazaran hisse 25 yildir kipirdamiyor . Hersey degerini bulur gider ama bu bilancolardanda ornek verdigim uzere art niyetli . Tahtada hareketlerde belli zaten . Endekse karsi nasil 25 yildir belli yerde tutuyor fragmaninoldu bu 15 gun .
Hisseye gelince 4 milyar usd borcunu 1.5 m usd ye indirdi . Ozsermsyesini usd bazinda 5 katina cikardi . Evet bunlari yapti . Ama sonuc yok.
Cantenin bir santrali ile ayni piyasa degerinde . Bunlar bugun olmadi piyasada goruyor grafigini usd bazinda hangi hisse pandeminin ,%20 altinda . Boyle birsey olamaz.
Garipliklerle.dolu , bu piyasa degeride bedellilerle oldu organik degil .
Umarım yurur herkes kazanır patronda dahil .
Degisik isleri olmasa seffsf olsa zaten piyasa ilgi gosterir ama herkes kaciyor . Kacmasinjn nedeninide ispatliyor bakalim gorelim
Herseyi guzel yazmissiniz zaten endeks 800 den 11 bine geldi yaklasik 15 kat. Enerjiler nerelere geldi alarkolar ak enerjiler batiklardi hepsi 1 senede cozdu enerji fiyatlariyla.
.peki bu niye birsey olamiyor sorun bu
Grafik dipte alayim 5 srnr bekleyeyim mantignz varsa birsey diyemem .
Temel bilginiz varsa bizimle paylasin . Niye gitmiyor , niye piyasa ilgi gostermiyor sizce
Öncelikle hisse hakkında temel bilgim yok, hiçte araştırma gereği duymadım, sizin hisse hakkında ki bilginiz takdire şayan, daha önce bu başlıkta yazdığım gibi ve Sn. T/A nın başlığıda da yazdığım gibi kısa süreli alıp satmak için girdim, satma şansı vermedi...
Bu işlemi yaptığım para 2022 de Aralık ve 2023 Mayıs ayında nakite geçtiğim param, bu parayla bazen kısa süreli hisse alıp sattım, fon alıp sattım, altıns1 alıp sattım, en son Zoren aldım ama satamadım...
Umarım buraya kadar yeterince açıktır,
Hatta beni forumdan tanıyan ve aldığım hissenin adını soranlara özelden ayrıntılı yazdım, şirket sahibi belli diye özet geçeyim...
Buraya kadar da tamamsa...
Ben bu kenarda nakit tuttuğum parayı da çöpe atacak kadar zengin değilim o yüzden ederi olmayan, fiyatı uygun/ucuz olmayan, sırf millet övüyor diye çok konuşulan hisseleri alıp satmaya çalışmam, olurda aldığım hisse elimde patlarsa gerektiği kadar taşıyacak sabrım, bu 3 ay olur 3 yıl olur benim için çok sorun değil, Vakıfbank aldığımda 2 yıl tutarım diye almıştım, Eylül ayında 4 yıl dolmuş olacak, tahtada yaşadıklarımı bir ben biliyorum, isteyen 2021 Eylül'den itibaren endeks ve diğer bankalar ile kıyaslayıp baksın....
Zoren niye gitmiyor kısmı benim konum değil, istediğim fiyata gelirse satarım, yok başka şeyler olursa bende pozisyonumu ona göre ayarlarım, bu kısmı bana Özel olduğu için foruma yazmam doğru değil, 2 gün önce bana hisse soran arkadaşıma bile ben aldım sende al denedim, yani tanıdığım adama bile al yada sat demiyorum, benim aklım bana zor yetiyor, çok şükür bunun farkında olarak yaşamaya çalışıyorum...
Niye piyasa ilgi göstermiyor, çünkü piyasa denilen şey aslında yok, biri malı toplar, biri yükseltir, birilerine komisyon verir malı pazarlatır, sonra bu düzene piyasa deyip insanları salak yerine koyarlar...
Yer İmleri