Sayfa 550/551 İlkİlk ... 50450500540548549550551 SonSon
Arama sonucu : 4405 madde; 4,393 - 4,400 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1. Hissede ve şirketlerde dönen dolapları benim aklım almaz, sizin de dediğiniz gibi isteyen istediği anda sorunu çözüyor, ama ortak buluyor ama satış yapıyor, sonra kanat takıp ucuyor, gün geliyor tüfekle vurup pişirip yiyorlar, her dönem başka hikaye aynı oyuncular aynı figüranlar...

Temettü emekliliği
    Finansal özgürlük
    Bebek hisseler
    Bedelsiz furyası
    Bir ara bedelli açıkladığı için hisseler tavan tavan yükseldi hepimiz gördük... Hatta şuan adamlar %1.000 şaka değil yüzde bin bedelli açıkladı ve hisse 2 katına yükseldi hemde bu karmaşada...

Hektş piyasa değeri bir ara Vakıfbank tan daha fazlaydı, bunu herkes biliyor diye yazdım yoksa daha dolu bir sürü dandik hisse Vakıfbanktan daha fazla piyasa değerine sahipti...

Yine enerji furyası diye milleti kazıkladılar, zoren gitmemiş demek ki bu yeterince enerjik değil yada yeterince bebek değil, bu şekilde hisse pazarlayan adamlar şehir şehir ülkeyi dolaştı Twitter'da kıyametler koptu, odalar açıldı...

Kimse kimseye güvenerek alım satım yapmasın, bu alem delikanlı alemi değil...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. Lütfen marketten domates alırken yada piyasadan mal ve hizmet alırken yaptığınız araştırmayı hisse alırken de yapın, ben mümkünse indirimli ürünleri alıyorum, sırf millet kiraz yiyor diye 400 TL kiraz almam mesala muz 70 TL, yada şuan karpuz gayet uygun, tavuklara bile bir ara patates soğan daha ucuz diye buğday yerine onları alıp verdim, benim param kıymetli... (:
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. anz kimseye komisyon vermez malinida toplatmaz. Oyuzden ayni yerde demekki . Emekli fonlariyla anlasir bazi sirketler , onlara bile mal tasitmayan biri. Yatirim fonlarida ayni .

Bu surec boyle devam eder . Şans işte , varsa şans yurur yoksa durur . Yatirimla alakası yok .

Herkese bol şans

Uzun sayılabilecek bir aradan ilk 3,40 denemesi; sonuç, kasa kazandı😉

Al-sat tut değildir

5. Zorene gelince, bana güvenip alıp satmayın, ben alırken endeks 9650 civarında zoren 3.65 deydi, şuan endeks ve zorenin durumu ortada, yani bir şey biliyor olsam %10 daha yukarı da olan endekste TL bazlı %10 zararda olmazdım, aradan geçen 4 aylık zamandaki faiz kaybı hariç...

6.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    anz kimseye komisyon vermez malinida toplatmaz. Oyuzden ayni yerde demekki . Emekli fonlariyla anlasir bazi sirketler , onlara bile mal tasitmayan biri. Yatirim fonlarida ayni .

Bu surec boyle devam eder . Şans işte , varsa şans yurur yoksa durur . Yatirimla alakası yok .

Herkese bol şans
    O zaman vakti gelince kendi el atar yada anlaşır, bakın şuan mecliste kimler kimlerle kol kola, bu ülkede şu da olmaz demek fazla iddialı çünkü o da oluverir...

7. Birde son dönemin favorisi TakeOver var

Eğer aldığınız hissede böyle bir dümen çıkarsa arkanıza bile bakmadan kaçın...

8.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Hissenin madem bunca sorunu var başında tuz dolandıralım sonra muska falan yazdıralım

https://youtu.be/gg1i-NQqlRs?feature=shared

Sorunsuz hisse yoktur az votka vardır...
    Sorun çözülmezse üzerllik tüttürmekten başka çare kalmayacak

Sayfa 550/551 İlkİlk ... 50450500540548549550551 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •