(Akbank borcu + refinansman için alınan para) borç olan kısımdan düşülür mü? Şirket yoksa borçta yok üzerine socar dan alınan para nakit kısmında olur mu?
Giren borçlu çıkan alacaklıysa
Çıkan borçlu giren alacaklı olur mu T cetvelinde…
Ytd
(Akbank borcu + refinansman için alınan para) borç olan kısımdan düşülür mü? Şirket yoksa borçta yok üzerine socar dan alınan para nakit kısmında olur mu?
Giren borçlu çıkan alacaklıysa
Çıkan borçlu giren alacaklı olur mu T cetvelinde…
Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Bu durumların sonuçlarını 3 ncü çeyrek bilançosunda görücez..
Gelen bilanço 2 nci çeyrek olduğu için ölme eşeğim ölme vaziyeti devam kendi adıma.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
17.11.2014 tarihli özel durum açıklamamızda, Şirketimizin bağlı ortaklığı Petlim Limancılık Ticaret A.Ş.'nin ("Petlim") sermaye artırımına katıldığı ve söz konusu şirketin sermayesinin 150.000.000 TL'ye ulaştığı duyurulmuştu.
Bu defa; bağlı ortaklığımız Petlim'in 21.12.2023 tarihinde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu'nda, şirket sermayesinin 150.000.000 TL'den 3.015.800.000 TL'ye artırılmasına karar verilmiştir. Konuyla ilgili olarak 21.12.2023 tarihli Yönetim Kurulu toplantımızda da; şirketimizin işbu sermaye artırımına, toplam 2.713.750.000 TL'nin nakit verilen borç kaynaklı alacaklarımızdan karşılanmasıyla katılmasına ve bu husustaki gerekli işlemlerin yapılmasına karar verilmiştir. Petlim'in söz konusu Olağanüstü Genel Kurul toplantısının ve sermaye artırımının tescilini takiben Şirketimizin Petlim sermayesindeki payı %93,47 olacaktır.
****petkimin peylimden alacağı sermayeye eklendi petkimin petlimden alacağı kalmadı gibi bişey
kemiksiz kılçıksız 160 milyon usd liman
Sayın Spenc haberi attım olumlu diye. 2 ağustosta da kilis üzerinden halepe doğalgaz ihracaatı başlayacak onun da bir + sı olur sanırım.17,8 üzerinde kalıp Trend değişene kadar zor tahta. Allah yatırımcısına kolaylıklar versin.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Kapıldım gidiyorum bahtimin rüzgarına.. ytd
Yer İmleri