bakın ben size en iyisi kestirmeden gideyim...
uzatmaya gerek yok.
tanrı tepeden göğü yarıp.. umrumda değilsiniz dese.
insanlar tapacak başka şeyler bulacak.
![]()
bakın ben size en iyisi kestirmeden gideyim...
uzatmaya gerek yok.
tanrı tepeden göğü yarıp.. umrumda değilsiniz dese.
insanlar tapacak başka şeyler bulacak.
![]()
Avusturya Türk İslam Birliği’nde 100 binlerce TL’nin “eskort hizmetleri” için kullanıldığı iddia edildi.
Ahlaksızlık hatsafada.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Bugün itibariyle Viop topiğinde yazmama kararı aldım. Sonra yazdı ortadan kayboldu şu bu olmasın. Gelip yazmaya başladığım nokta 9500 desen endeks 10700. Bir de olursa usd 50-100-200 kesişmesi olduğu gün yazarım. Başta en çok karşı yazı yazdığım Karaduman dayu olmak üzere herşey gönlünüzce olsun.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Adı net olarak bilinmeyen "Komisyon " ilk toplantısını 5 Ağustos 'ta yapacakmış.
yeni trend yok..yok ..yok..
5 tl lik kağıt 5 yılda 150 tl ye çıkıyor ve ardından 100 tl ye düşüp tekrar 130 tl oluyor..trend nerde len..
sen 100 tl ye düşmüş kağıdı en az 300-500 e satabilecek misin..cevap yok..susuyor..kendide bilmiyor çünkü..
sonrada ben kazandım gördünmü..hee gördüm..len çocuk dolu burası..
ne diyoruz..beyinciklerinizi açın accuk..
yeni trend olması için bundan fazlası lazım..bu da 1-2 yıla sığmaz..yetişmez..çünkü seçim var tekrar..ve 23 yıllık düzen tekrar değişecek..
sen en tepedeyken iktidar değiştiğini gördünmü hiç..
aklın buna basıyor mu
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
Yer İmleri