Sayfa 332/471 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon
Arama sonucu : 3763 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/sahte-diplo...i-oldu-p202063

Yıldız teknik Üniversitesine çökmüşler resmen çoğunlukta inşaat mühendisliği şimdi yine savunurlar yüzüne tükürsem herkesmi öyle derler

Kabullenmezler çünkü en iyi örneği 20 yıllık dostum bana gösterdi
    Hahahhahaha… Davutpaşa kampüsündeki inşaat fakültesini binasını sıfırdan yapan ekipteydim. Bademlerin atadığı rektörün ilk işi WC lerdeki bütün alafranga WC lerin çoğunu alaturkaya çevirmek oldu. Sıfır WC leri değiştirdik.
    Sen hala ezandasın adamlar atı almış Üsküdar’a gitmiş.
    Bir anımı daha anlatayım. Ankara da meslek sertifikası almak için eğitimler ve finalinde sınavlar olurdu. Bir eğitim sınavında kendi konusuyla ilgili doçent olan adam hem de adı belli olan bir üniversitede çalışıyordu benden kopya çekmişti .
    İşte bunlar ders hep. Borsa akademisine gelmeden bunlar çözülmesi gerek teneke. Sitret borsayı parayı kazanan biz oluruz her dönemde. Siz kafa patlatmayı öğrenen biraz ki paylaşalım sizle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

AHaber'e baktım
    Özgür özele yardırmışlar
    Madencilerin yüzü gülmüş kamu işçileri anlaşmış
    5 milyon Suriyeliye sayemizde elektrik verilecekmiş doğalgaz ile adamlar tüm anlaşmaları Avrupa ile Arap ülkeleri hatta ABD ile yaptı bunlar Azerbaycan gazını Suriye'ye ulaştırıyoruz diye şov yapıyorlar

Bunlar adam olmaz
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Hahahhahaha… Davutpaşa kampüsündeki inşaat fakültesini binasını sıfırdan yapan ekipteydim. Bademlerin atadığı rektörün ilk işi WC lerdeki bütün alafranga WC lerin çoğunu alaturkaya çevirmek oldu. Sıfır WC leri değiştirdik.
    Sen hala ezandasın adamlar atı almış Üsküdar’a gitmiş.
    Bir anımı daha anlatayım. Ankara da meslek sertifikası almak için eğitimler ve finalinde sınavlar olurdu. Bir eğitim sınavında kendi konusuyla ilgili doçent olan adam hem de adı belli olan bir üniversitede çalışıyordu benden kopya çekmişti .
    İşte bunlar ders hep. Borsa akademisine gelmeden bunlar çözülmesi gerek teneke. Sitret borsayı parayı kazanan biz oluruz her dönemde. Siz kafa patlatmayı öğrenen biraz ki paylaşalım sizle.

Teneke lafı bana değil herhalde yanlışmı yazdınız?

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/sahte-diplo...i-oldu-p202063

Yıldız teknik Üniversitesine çökmüşler resmen çoğunlukta inşaat mühendisliği şimdi yine savunurlar yüzüne tükürsem herkesmi öyle derler

Kabullenmezler çünkü en iyi örneği 20 yıllık dostum bana gösterdi
    yaw şu SAHTE DİPLOMA meselesini kapatsak, unuttursak mı ?

bende mühendisim ve yatay geçiş yabtım

muhalif olduğum üçün, valla arada benide ziteceklermiş gibi hissediyom

sabah geçen konut meselesi üçünde; bende alayım mı ? ne diyonuz

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Teneke lafı bana değil herhalde yanlışmı yazdınız?
    Yok yok damlar gelir birazdan. Teneke kafası çalışan herkesi çete olmakla suçlayan biri. Takmış kafayı borsaya sadece bademler kazanmalı diyen biri. Damlar birazdan zaten. Öteki teneke zaten tınnnn . Onu konuşmaya gerek yok

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Yok yok damlar gelir birazdan. Teneke kafası çalışan herkesi çete olmakla suçlayan biri. Takmış kafayı borsaya sadece bademler kazanmalı diyen biri. Damlar birazdan zaten. Öteki teneke zaten tınnnn . Onu konuşmaya gerek yok

Eyvallah saygılar

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yaw şu SAHTE DİPLOMA meselesini kapatsak, unuttursak mı ?

bende mühendisim ve yatay geçiş yabtım

muhalif olduğum üçün, valla arada benide ziteceklermiş gibi hissediyom

sabah geçen konut meselesi üçünde; bende alayım mı ? ne diyonuz
    Dostum kurunun yanında yaşta yanıyor abdestinden şüphen yoksa namazını kıl gerçi bu ülkede tam tersi oluyor oda ayrı bir konu

8. Çıtak valla bizim sınıfa da yatay geçişle adam gelmişti. Geldi bizde de sınıf birincisi oldu o yüzden tamam dedik. Yok vasat mezuniyetin varsa yandı gülüm keren helva

Sayfa 332/471 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •