Sayfa 380/631 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon
Arama sonucu : 5047 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Viop LXVI

İmam hatipler boş kaldı
    LGS yerleştirme sonuçları açıklandı. Akademik başarı odaklı liseler kontenjanlarını tamamen doldururken, AKP’nin teşvik ettiği imam hatip ve meslek liseleri binlerce boş kontenjanla yeni eğitim yılına giriyor.

Buna yorum yapacağım

İmam hatipler boş kalırken zorunlu din dersi yanınada kuranı kerim ve Arapça öğreniyorum birde hz Muhammed dersleri koymaya çalışıyorlar

Zihniyet bu Arap yalayıcılığı
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Günaydın cemaat bol kazançlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Dün kapanışta aldığım kâğıdı bir asgarî ücret yevmiyene verdim

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Sahte diplomalı psikolog Volkan Uçak'ın halı yıkamacı olduğu ortaya çıktı
    Seans başına 4.500 TL ücret talep eden sahte diplomalı psikolog Volkan Uçak'ın daha önceden halı yıkamacı olduğu ortaya çıktı.
    ALLAH'tan aarvırd diplomam var... iptal edemezler

https://www.youtube.com/shorts/47PAlcy-zvM

5. meslek liselerini neden boş bırakıyor acaba millet
    şu an elektrikçi yevmiyesi 4- 5 bin lira.
    herhangi bir işi bilen usta yevmiyeleri de en az bu ayarda.
    istanbulda ortalama saç sakal 700 lira diye haber gördüm.

6.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ALLAH'tan aarvırd diplomam var... iptal edemezler

https://www.youtube.com/shorts/47PAlcy-zvM

Niye belki senjn okuduğun bölümde boy şartı vardı senin boy 1,4

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    İmam hatipler boş kaldı
    LGS yerleştirme sonuçları açıklandı. Akademik başarı odaklı liseler kontenjanlarını tamamen doldururken, AKP’nin teşvik ettiği imam hatip ve meslek liseleri binlerce boş kontenjanla yeni eğitim yılına giriyor.

Buna yorum yapacağım

İmam hatipler boş kalırken zorunlu din dersi yanınada kuranı kerim ve Arapça öğreniyorum birde hz Muhammed dersleri koymaya çalışıyorlar

Zihniyet bu Arap yalayıcılığı
    boş kalması normalde şimdi hiç bir yere yerleşemeyen herkesi imam hatiplere zorunlu kayıt edecekler yada mecburen özel okullara yollayacak ana babalar
    bir halt olacağı yok.

Enflasyonla mücadelede zorluk çeken İran, para biriminde sadeleştirme adımını bir kez daha gündeme aldı. İran Meclisi Ekonomi Komisyonu, uzun süredir bekletilen öneriyi yeniden ele alarak riyalden dört sıfır atılmasını öngören düzenlemeyi kabul etti.

Komisyon Başkanı Şemseddin Hüseyni, meclisin resmi internet sitesi ICANA’ya yaptığı açıklamada, “Bugünkü oturumda, riyalin ulusal para birimi olarak kalması ve dört sıfırın silinmesi kararlaştırıldı†dedi.

Yeni düzenlemeye göre, mevcut 10.000 riyal artık 1 yeni riyal olarak kabul edilecek. Bu yeni riyal, 100 “gıranâ€a bölünecek. Böylece İran, daha sade ve işlevsel bir hesaplama sistemine geçiş yapacak.

HALK TOMAN KULLANIYOR
    İran’da günlük hayatta riyal yerine onun 10’da biri olan “toman†kullanılıyor. Şu an sokak piyasasında 1 ABD doları yaklaşık 920.000 riyal seviyesinde işlem görüyor. Bu nedenle yapılacak dönüşüm, İranlıların halihazırda kullandığı hesaplama yöntemine de resmiyet kazandırmış olacak.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 380/631 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •