Sayfa 77/79 İlkİlk ... 27677576777879 SonSon
Arama sonucu : 631 madde; 609 - 616 arası.

Konu: ANELE - Anel Elektrik

1. "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    bugun giriş yaptım 19,99 dan bakalım yarın da düşerse lot sayımı biraz daha artırırım...
    hoşgeldin dostum burada yanlız yanlız takılıyordum. karışan laf atan dalışan yok. bereketli olsun. kendi kendime takılıyordum birinin gelmesi güzel. alış sebebin nedir. haber ,teknik ,duyum.
    “Eğriyi kendinde arayan doğruyu kalbinde bulur.”

3.  Alıntı Originally Posted by MİRALAY Yazıyı Oku
    hoşgeldin dostum burada yanlız yanlız takılıyordum. karışan laf atan dalışan yok. bereketli olsun. kendi kendime takılıyordum birinin gelmesi güzel. alış sebebin nedir. haber ,teknik ,duyum.
    sene sonuna kadar güzel şeyler olacak hem duyum hem beklenti ikisi beraber...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    bugun giriş yaptım 19,99 dan bakalım yarın da düşerse lot sayımı biraz daha artırırım...
    21,36 şuan hızlı ve guzel başlangıç oldu...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Ne diyordu küçük prens.. Birinci yalandan sonra tüm gerçekler şüphelidir. İkinci yanaldan sonra tüm şüpheler gerçektir. Unutma balık yemle insan yeminle kandırılır... Bizim hisseninde işi gücü yalan..

7.  Alıntı Originally Posted by MİRALAY Yazıyı Oku
    Ne diyordu küçük prens.. Birinci yalandan sonra tüm gerçekler şüphelidir. İkinci yanaldan sonra tüm şüpheler gerçektir. Unutma balık yemle insan yeminle kandırılır... Bizim hisseninde işi gücü yalan..
    altının degerini sarraf lar bilir sen kıpraşma sakince bekle ben sene sonuna kadar burdayım...

Eyvallah kral .. özelden mesaj attım sana yanıtlarsan sevinirim.

Sayfa 77/79 İlkİlk ... 27677576777879 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •