Originally Posted by Denizdenizli61 Ankara 'da okul servislerine %30 güncelleme yapılmış. az geçirmişler pardon güncellemişler servisler uymuyor k tarifeye
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by *Bozkurt O arkadaş bile alsa düşürmezler artık petoşu, hissenin zamanı geldi Bakalım kaç ğün yaşıyacak
Originally Posted by işçi74 Bakalım kaç ğün yaşıyacak İşci abi şakayı bırak eşşeğe bin tren kaçmadan
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by ayhan53 az geçirmişler pardon güncellemişler servisler uymuyor k tarifeye Birde bu haber var.Tuhaf. MB piyasa Katılımcıları yıl sonu enflasyon beklentisi: % 29.69 !
Memura veriyorlar mı
Originally Posted by *Bozkurt İşci abi şakayı bırak eşşeğe bin tren kaçmadan Salih abiye öğretmek lazım, hep tersten biniyor eşşeğe, sonra mızıkçılık yapıp uzın eşşek oynamıyor
Alaska diyince hep fripo eti geliyor aklıma, Gidimde alım bitterli,şiddetle tavsiye edilir,diğerlerine 10 basar, hiç olmassa dürüstler..
Originally Posted by ayhan53 Memura veriyorlar mı Verirler verirler. Vermese de verdi derler. Tv bakıyorum. Memur-Sen bağlı emekliler toplanmışlar. Nasıl da eleştiriyor bağırıyor hükümete. Şaştım kaldım. Aklıma Nebati geldi.Acaba 6 ay uyudum uyandım da hükumet mi değişti diye?
Forum Rules
Yer İmleri